1071 Aspava - Dikmen Cd. No:423

3.1/5 based on 8 reviews

About 1071 Aspava

1071 Aspava olarak, döner, pide, kebap çeşitleri ve hızlı paket servisi sağlıyoruz. Urfa mutfağından güzel lezzetleri sizlerle buluşturuyoruz. Aspava mutfağında yıllardır tecrübeli şefimizin yaptığı yemeklerle kendinizi şımartabilirsiniz. işletmemizi açarken birinci öncelik olarak ziyaretçilerimizin mutluluğunu önemsedik. Nezih bir ortamda aileniz ve arkadaşlarınız ile sohbet edebileceğiniz ve lezzetli yemeklerimizi tadabileceğiniz mekanımıza sizleri de bekleriz.

 

Uygun fiyatlar ve güler yüzlü hizmetimizden memnun kalacağınızın garantisini veriyoruz. Fiyatlarımızı menü sekmesinden inceleyerek fikir edinebilirsiniz. Başka sorularınız için iletişim sayfasından formu doldurarak ya da bizi arayarak ulaşabilirsiniz. Paket siparişi için bizi arayabilirsiniz.

Contact 1071 Aspava

Address :

Dikmen Cd. No:423, 06450 Çankaya/Ankara, Turkey

Phone : 📞 +987
Postal code : 06450
Website : https://1071aspava.com/
Categories :
City : Çankaya/Ankara

Dikmen Cd. No:423, 06450 Çankaya/Ankara, Turkey
Ç
Çağlar Efesoy on Google

Pilav üstü döner siparişimdeki pilav, buğdaydı. İkramlar lezzetsizdi.Aç kalmayım diye, pideye ikramları banıp yedim.
The rice in my doner kebab order was wheat. The treats were tasteless. So that I wouldn't be hungry, I dipped the treats in the pita and ate it.
Ö
Ömer Faruk UYAN on Google

Mekan dışarıdan güzel aldanıp girmeyin iç lezzeti çok kötü. Masaya oturduk hemen içli köfte geldi sıcak yeni çıktı dedi garson. Biz ikram zannettik ama değilmiş. Ismarlamayan şey ikram olur çünkü. Döner yedik et sinirli kıyır kıyır tatsız ve pahalı. TAVSİYE ETMEM
The place is beautiful from the outside, don't be fooled, the interior taste is very bad. We sat at the table and immediately the stuffed meatballs came, the waiter said, "It's just hot. We thought it was a treat, but it wasn't. Because what is not ordered becomes a treat. We ate doner, the meat was edgy, choppy, tasteless and expensive. I DO NOT RECOMMEND
M
Mustafa Akça on Google

Patlıcan kebabı iğrençti gerçekten yenebilcek gibi değildi.adana kebabta aynı şekilde çok kötüydü baharat yoktu ette inanılmaz bir koku vardı et yok dencek kadar azdı yağ çok fazla idi.fiyatlar diğer aspavalara göre fazla ve servis ikram çok kötüydü.kesinlikle gitmeyin .
The eggplant kebab was disgusting, it was really not edible. Adana kebab was also very bad, there was no spice, there was an incredible smell in the meat, there was hardly any meat, the oil was too much. The prices were higher than other aspavas and the service was very bad. Definitely don't go.
N
Nazım Çamak on Google

Hizmet tamda budur. Bu hizmeti dürüst ve kaliteli bir şekilde verdiğinizden dolayı kurumunuzu kutluyorum, ve devamını diliyorum, yemekler harikaydı...Buna karşı olanlar ya hizmetten anlamıyor ve yemek kültürleri zayıf, ya da kasıtlı dırlar.
Service is exactly that. I congratulate your institution for providing this service in an honest and quality way, and I wish it to continue, the food was great... Those who oppose it either do not understand service and their food culture is weak, or they are deliberate.
E
Ediz ALTUN on Google

Başlangıç olarak mercimek çorbası yağ oranı kıvam ve lezzeti ile çok iyi idi kaşarlı pide çok çıtır ve peynirde ise ekşi bir tat yoktu kaliteli bir peynir kullandıkları belli annemin adana siparişinin tadına baktım çok güzel di acısı yerinde idi yemek öncesi gelen ikram yemek sonrası gelen tatlı ikramı Ayrıca sipriş de bir yanlış anlaşılma olmasına rağmen adisyona yansıtmadılar yeniden getirildi üstelik bizim ödemek istememize rağmen yazmadılar çok kibar davranıyorlar fiyat olarak gayet makul piyasa şartları düşünüldüğünde emeklerine sağlık iyi çalışmalar.
As a starter, the oil rate of the lentil soup was very good with its consistency and taste, the pita with cheddar was very crispy and the cheese did not have a sour taste. Although there was a misunderstanding in the order, they did not reflect it on the ticket, and they did not write it even though we wanted to pay, they are very polite, the price is very reasonable considering the market conditions, good work.
K
Koray koray on Google

Bu isletmeye gitmek isteyenler icin önerim şudur.paraniza yazik olur uzulursunuz.fiyatlar cok pahali doner 70 tl kiymali 50 tl kusbasili pide 65 tl.doneri gidin ulus'ta yiyin ama burada asla yemeyin.boyle kotu bir servis ve tatsiz bir doner hayatimda yemedim.kusbasili pidenin hamurunu dar ve kucuk yaparak icine az et koyarak servis yaparak kendince kar elde etmeye calisan bu iş bilmez işletme aldigi parayi hak etmiyor.bu sizin bildiginiz kaliteli aspavalardan de giller bilginiz olsun.ismi aspava, dışı paspasava.
My advice to those who want to go to this establishment is this. You will be sorry for your money. The prices are too expensive. The prices are very expensive. 70 TL of minced meat 50 TL of pita with meatballs 65 TL. Doner go eat in Ulus but never eat here. I have never eaten such bad service and a tasteless doner in my life. Kusbasili Trying to make a profit by making the dough of the pita narrow and small and serving it with less meat, this unskilled business does not deserve the money it receives. For your information, this is not a quality aspava you know. Its name is aspava, its outside is matava.
A
Aysegul Ganioglu on Google

Kıymalı pideyi Paket servis söyledim. Ne tadı var nede tuzu ekmek arası sade kıyma. İkram olarak gönderilen çiğ köfte ıslanmış bulgur çamur gibi, salata beklemekten ekşimiş. Hiç memnun kalmadım. Nasıl aspava şubesi anlamadım.
I ordered the pita with minced meat takeaway. It has neither taste nor salt, just ground beef between bread. The raw meatballs, which were sent as a treat, were like soaked bulgur mud, and the salad was sour from waiting. I was not satisfied at all. I don't understand how aspava branch.
O
Ogün Arca on Google

Fiyatlar aşırı şekilde pahalı ve o fiyatlara göre son derece lezzetsiz yemekler. Mekanın dışarıdan güzel görüntüsüne aldanmamak gerekiyor. Çiğ köftesi mercimekli köfte gibi çiğ köfteyle alakası yok. İskender hayatımda yediğim en kötü iskenderdi sanırım kupkuru, lezzetsiz bir et yığını. Fiyatlarda gösterdikleri özen yemeklerde de olsaydı keşke.
The prices are exorbitantly expensive and extremely tasteless food for those prices. You should not be deceived by the beautiful appearance of the place from the outside. Cig meatballs have nothing to do with raw meatballs, like meatballs with lentils. Iskender was the worst iskender I've ever eaten in my life, I think it's a dry, tasteless pile of meat. I wish the care they took in prices was also in the food.

Write some of your reviews for the company 1071 Aspava

Your reviews will be very helpful to other customers in finding and evaluating information

Rating *
Your review *

(Minimum 30 characters)

Your name *