Yalçınkaya Grup Gıda Temizlik Kırtasiye - 204 Cad. No:141A D:28

4.8/5 based on 8 reviews

Yalçınkaya Grup Toptan Gıda ve Temizlik - Yalcinkayagrup.com

Yalçınkaya Grup Gıda Temizlik Ltd.Şti. Toptan temizlik, gıda ve temel ihtiyaç malzemelerinin satışını gerçekleştirmektedir.

Yalçınkaya Grup Toptan Gıda ve Temizlik - Yalcinkayagrup.com

Hakkımızda

  Yalçınkaya Grup Gıda ve temizlik orta ölçekli bir işletme olmasına rağmen kurulduğu ilk andan itibaren kaliteye verdiği önem ve zoru başarma azmi sayesinde kısa sürede sektöründe tanınmış ve bu ilkelerinden asla vazgeçmemiştir. Firmanın değişmez prensipleri daima kalite, hizmet, zamanında teslim ve uygun fiyat olmuştur.

Tarihçe

   Kurulduğu 1960 yılından bu yana müşterilerine en iyi hizmet anlayışı ve kaliteli ürünlerini sunan Yalçınkaya Grup 3 kuşaktır ticaretle uğraşan köklü bir gelenekten gelmektedir. 1960’lı yıllarda Nazmi Yalçınkayanın 3 tekerlekli bisikleti ile başlayan ticaret serüveni daha sonra atılan büyük adımlar ve arkasından gelen neslin girişimci ruhu ile sürekli ilerleme sağlamıştır. Yalçınkaya Grup uzun yıllara dayanan tecrübesi, sağlam rekabet gücü, yenilikçi ve ileriye dönük bakış açısı ile her zaman tercih edilen bir şirket konumundadır. Şirketimiz gözettiği ürün kalitesi yanı sıra hızlı sevkiyat anlayışıyla müşterilerin taleplerini en kısa sürede yerine getirmektedir. Başarının, değişime ayak uydurmaktan geçtiğine inanan kuruluşumuz; sektördeki gelişmeleri yakından takip ederek yeni gelişmeleri sizlere en kısa sürede sunmaktadır.

Contact Yalçınkaya Grup Gıda Temizlik Kırtasiye

Address :

Shira Ticaret Merkezi, 204 Cad. No:141A D:28, 06105 Yenimahalle/Ankara, Turkey

Phone : 📞 +97798
Postal code : 06105
Website : http://www.yalcinkayagrup.com/
Categories :
City : Yenimahalle/Ankara

Shira Ticaret Merkezi, 204 Cad. No:141A D:28, 06105 Yenimahalle/Ankara, Turkey
a
al engin on Google

Anlayışlı güleryüzlü yardımsever. Şaşırdım ama sevindim. Uygun fiyatıyla favorim oldu.
Insightful friendly helpful. I was surprised but glad. It has become my favorite for its affordable price.
O
Okan İlikli on Google

Yalçınkaya Gruptan firmamıza yaptığımız alışverişlerden çok memnun kaldık her çeşit ürüne ulaşılabilmekte hızlı teslimat ve güler yüzlü çalışan arkadaşlar tavsiye ederim
We are very pleased with the shopping we made from Yalçınkaya Group to our company. All kinds of products can be reached, fast delivery and friendly staff.
m
mustafa demirtaş on Google

Kurumsal temizlik gıda ve kırtasiye olarak aradığınızdan fazlasını bulabileceğiniz ürün yelpazesi hesaplı fiyat kaliteli güleryüzlü hizmetiyle çözüm ortağınız oluyorlar
They become your solution partner with a product range that you can find more than what you are looking for as corporate cleaning food and stationery, affordable price, quality and friendly service.
R
Recep GÜRBÜZ on Google

Gıda, Temizlik Malzemeleri ve Aparatları ve Kırtasiye Malzemelerini Bul bileçeğiniz Uygun fiyat ve Tatlıdil Güleryüz İkram ve Çay Mükemmel
Find Food, Cleaning Materials, Apparatuses and Stationery Materials on your wrist Affordable price and Tatlıdil Smiling Catering and Tea Perfect
M
Murat Akkurt on Google

Yıllardır çalıştığımız bir firma olabilecek en makul fiyatlar ve güleryüz daha ne olsun tebrik ederim hayırlı işler
A company that we have been working with for years, the most reasonable prices and a smile, congratulations, good work
G
Güney Yılmaz on Google

İşletmeye gittiğinizde içerisi ferah ve çok çeşit ürün bulunmakta. Ben özellikle temizlik ve gıda ürünleri için gittiğimde çok çeşitli ürünle karşılaştım. Ürün çeşitliliği ve kaliteli markaları bulundurması ve fiyatlarının uygun olması çok güzel. Toplu alım yapacaksanız bu firmaya uğramanızı tavsiye ederim.
When you go to the business, it is spacious and there is a wide variety of products. When I went especially for cleaning and food products, I came across a wide variety of products. It is very nice that it has a variety of products and quality brands and the prices are affordable. If you are going to buy in bulk, I recommend you to stop by this company.
O
Ozel Ekmekci on Google

Gimat ta herşey var uğramaya değer
Gimat has everything worth visiting
B
Burhan Evliyaoğlu on Google

Aradığım her şeyi kolayca bulabildiğim, güler yüzlülük ve dostane bir tavırla karşılaştığım, fiyat konusunda müşteriyi daima tatmin eden Yalçınkaya Grup, benim ve çevremin alışverişlerinde özel bir konumda. Çözüm odaklı yaklaşımları, ilgi ve alakası nedeniyle özellikle Emrah Bey'e teşekkür etmek isterim.
Yalçınkaya Group, where I can easily find everything I'm looking for, where I come across with a smile and a friendly attitude, and which always satisfies the customers in terms of price, is in a special position for me and those around me. I would like to especially thank Mr. Emrah for his solution-oriented approaches, interest and relevance.

Write some of your reviews for the company Yalçınkaya Grup Gıda Temizlik Kırtasiye

Your reviews will be very helpful to other customers in finding and evaluating information

Rating *
Your review *

(Minimum 30 characters)

Your name *