Sevil Seyfeli Beauty Center - Selanik Cd No:26/3

5/5 based on 8 reviews

Günümüzde cildin ihtiyacına ve sorunun giderilmesine uygun bir çok farklı bakım sistemleri kullanılmaktadır. Cildin kaybettiği nemi kazaması cildin oksijen almasını engelleyen ölü deri yağ ve kirden arındırılması , ihtiyacı olan vitamin ve minarellerin yeniden kazandırılması için uygun bakım tipi hedeflenir.

Bakım Sistemleri ;

*AQUA PEELING

*ANTI-AGE BAKIMI

*AKNE BAKIMI

*LEKE BAKIMI

*KİMYASAL PEELING

*MESO-MD (PLAY SKIN)

*İĞNESİZ MEZOTERAPİ

*SAÇ MEZOTERAPİ

*GÖZ ÇEVRESİ MEZOTERAPİ

*CİLT YENİLEME VE GENÇLEŞTİRME

*PLAZMA UYGULAMA

*BB GLOW (KALICI FONDÖTEN)

Yukarıdaki uygulamalarla ilgili detaylı bilgi ve görsellere instagram hesabımızdan ulaşabilirsiniz

Contact Sevil Seyfeli Beauty Center

Address :

Selanik Cd No:26/3, 06420 Çankaya/Ankara, Turkey

Phone : 📞 +99
Postal code : 06420
Website : http://www.sevilseyfelibeauty.com/
Categories :
City : Çankaya/Ankara

Selanik Cd No:26/3, 06420 Çankaya/Ankara, Turkey
T
Tuğba ARSLAN on Google

Her zaman çooook mutlu ayrılıyorum. Kendimi iyi hissettiğim bir güzellik merkezi. Dilan hanım ve Elif hanımın Güler yüzü bana pozitif enerji veriyor. Herşey için çok teşekkür ediyorum ??
I always leave sooooo happy. A beauty center where I feel good. The smiling face of Ms. Dilan and Ms. Elif gives me positive energy. Thank you very much for everything ??
G
Gülay Demirkol on Google

Sevil hanım harikalar yaratıyor. Uzun yıllardır beraberiz gerçekten işinde bir numara. Çok teşekkürler Sevil hanımcım yıllar önce yapılan kaş kontörüm hala bozulmadı. Yapılan bütün işlemlerden çok memnunum. Herkese tavsiye ederim.
Sevil lady works wonders. We've been together for many years, really number one in his business. Thank you very much, Ms. Sevil, my eyebrow credit, which was made years ago, is still intact. I am very satisfied with all the transactions. I would recommend it to everyone.
B
Banu G on Google

Temizliğine ve kalitesine gözüm kapalı güvenirim. Yıllardır başka bir yere ihtiyaç duymadım. Hiçbir sorun da yaşamadım. Dostane sıcak bir ortamla profesyonellik arasındaki ince cizgiyi cok iyi koruyorlar. Ankaranin her yerinden ulaşılması çok kolay ama aynı kalitede başka bir yer bulmanız çok zor.
I trust its cleanliness and quality with my eyes closed. I have not needed anywhere else for years. I had no problem at all. They keep the fine line between a friendly atmosphere and professionalism very well. It is very easy to reach from anywhere in Ankara, but it is very difficult to find another place of the same quality.
s
sedat güler on Google

Sevil Seyfeli Beauty güzellik merkezine cilt bakımı ve ben aldırma işlemi için gittim. Çok temiz ve kaliteli bir ortam. Sevil hanım çok başarılı her konuda. Ayrıca çalışanlar çok güleryüzlü ve bilgili çok teşekkür ederim kendilerine.
I went to Sevil Seyfeli Beauty beauty center for skin care and the removal process. Very clean and high quality environment. Ms. Sevil is very successful in all matters. In addition, the employees are very friendly and knowledgeable, thank you very much.
C
Canan Guness on Google

Çok güvenilir güler yüzlü hizmet. Cildim konusundaki endiselerimi Sevil seyfeli beauty sayesinde çözüm buldum. Özellikle elif hanımın ilgisi güler yuzu aynı şekilde Dilan haniminda ilgisi çok iyi. Hijyen konusundaki hassasiyette cabasi. Herşey için teşekkürler ?
Very reliable and friendly service. Thanks to Sevil Seyfeli beauty, I found a solution for my concerns about my skin. Especially Elif Hanım's interest and smiling face are also very good with her Dilan lady. Not to mention the sensitivity to hygiene. Thanks for everything ?
A
Aysegul Celikkanat on Google

Sevil Hanim uzun yillardir profesyonel ve tertemiz hizmet anlayisi ile guleryuzu ve nazikligini hicbir zaman kaybetmeden isini yapan bir uzmandir. Salonunda herkesten once pandemi onlemlerini almis, biz daimi musterilerinin aklinda suphe birakmamistir. Ilk defa geleceklere tavsiyem, kendinizi Sevil Hanim’in uzman ellerine birakin zaten bir daha baskasina ihtiyac duymazsiniz :)
Sevil Hanim is an expert who has been doing her job for many years without wasting any time with her professional and immaculate service understanding and her smile and kindness. He took pandemic measures before anyone else in his hall, and he did not leave any doubt in the minds of our permanent customers. My advice to those who will come for the first time, leave yourself in the expert hands of Ms. Sevil, you will not need anyone else anyway :)
R
Remzi Celik on Google

Tavsiye ediyorum. Dikkat ve özenle işlerini yapıyorlar...
I would recommend. They do their job with care and care.
G
Gamze Solak on Google

Eşim ve ben magic probe uygulaması yaptırdık. 8 seans sonunda incelme oldu gerçekten. İşini titiz yapan güvenilir bir yer. Çalışanları da güleryüzlü ve nazik.Teşekkür ederiz ?
My wife and I had a magic probe application done. After 8 sessions, there was really thinning. A reliable place that does its job meticulously. Staff are also friendly and courteous. Thank you ?

Write some of your reviews for the company Sevil Seyfeli Beauty Center

Your reviews will be very helpful to other customers in finding and evaluating information

Rating *
Your review *

(Minimum 30 characters)

Your name *