Minicity AVM - Natoyolu Caddesı No:238

3.2/5 based on 8 reviews

Kaliteli Anne, Bebek ve Çocuk Giyim Kıyafetleri - Minicity - Minicity.com.tr

Kaliteli bebek giyim ürünlerinde annelerin tercihleri burada! Hemen en ucuz çocuk giyim ürünlerini aynı gün kargo ve kapıda ödeme imkanıyla satın alın!

About Minicity AVM

MİNİCİTY.COM.TR

1994 yılında Ankara’da kurulan ‘’PEMBE PRENSES’’ markasıyla yola çıkan, ‘’MİNİCİTY’’ markamız ile  birlikte yoluna devam eden firmamız, 0-16 yaş çocuk, bebek ve araç gereçleri sektöründe faaliyet göstermektedir. 25 yıldır doğru ürün ve fiyat politikasıyla  ürünlerimizi müşterilerimiz ile buluşturmaktayız.  Annenin ve bebeğin, doğum öncesinden başlayıp 16 yaşa kadar uzanan süreçteki tüm ihtiyaçlarını; kaliteli ürünler, güler yüzlü kadro, yüksek hizmet standartları, hesaplı fiyatlar, satış sonrası desteğiyle günün 24 saati karşılayan bir internet sitesi (www.minicity.com.tr) ve mağazalar zinciridir.

Minicity ‘’HERŞEY ONLARIN MUTLULUĞU İÇİN’’ slogan ve ilkesinde  hızla büyüyerek hizmetlerini en iyi şekilde yerine getirmeye devam etmektedir. Zahir bebe toptan ve perakende satış 12 şube ile 21.000 m2 alanıyla Dünya’nın En Büyük 0-16 yaş Çocuk - Bebek giyim, mobilya ve araç gereçleri mağazasını açtığımız Minicity Alışveriş Merkezimiz ile büyümeye devam etmekteyiz. 

MİSYON & VİZYON’UMUZ

Marka taahhüdümüz önümüzdeki her geçen gün, sektörümüzde yenilikler katarak, müşteri ihtiyaçlarını en doğru şekilde belirleyip, doğru kaliteyi doğru fiyata güvenilir bir şekilde sunmaktır.

Kaliteli hizmetin, kaliteli ürün kadar önemli olduğu fikrini benimsemiş minicity markamız, devam eden kurumsal hizmet anlayışı ile yoluna hızla devam etmektedir.

HEDEFİMİZ

Türkiye’nin En hesaplı ve Kaliteli Bebek Çocuk ve Anne ürünlerinin tedariğinde güvenilir olmaktır. Sermayemizle büyüme hedeflerimizi geliştirerek, hizmet kalitesi ve müşteri memnuniyetiyle bebek, çocuk ve anne mağazacılığı sektöründe öncü firma olarak anılmaktır. Kaliteli ürünlerden oluşan ürün yelpazemiz ebeveynlerimizim tercihlerine, kullanım frekanslarına göre belirlenir. Kendi bebeklerimiz için tercih etmeyeceğimiz ürünlere, raflarımızda ve internet sitemizde yer vermeyiz. Ebeveynlerimizim taleplerine göre belirlediğimiz ürünlerimizi, devamlılığını ve güvenilirliğini kanıtlamış, genel felsefe ve prensiplerimize uyan tedarikçi ortaklarımızdan temin ederiz. Organizasyonumuzu en sağlıklı biçimde yönetmek ve doğru kararları zamanında alabilmek için en güncel teknolojilerden istifade ederiz. 

AMACIMIZ

Kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla, içimizde olan ve yeni katılımlarıyla  konusunda uzman çalışanların etkileyici hizmet kalitesi ile ihtiyaç duyulan her noktada müşterilerimizle buluşmaktır.

Contact Minicity AVM

Address :

Natoyolu Caddesı No:238, 06270 Mamak/Ankara, Turkey

Phone : 📞 +998
Postal code : 06270
Website : http://www.minicity.com.tr/
Categories :
City : Mamak/Ankara

Natoyolu Caddesı No:238, 06270 Mamak/Ankara, Turkey
S
Sansung Prime on Google

Merhabalar bundan 2 ay once beşik aldık ordan şuan beşik te sıkıntılar var sallanırken sanki biryerleri kiriliyormus gibi sesler geliyo ve bebegim gürültüden uyuyamıyor. Mağazamıza ulaşamıyorum tel cvp vermiyo. Bende bebeğim çok küçük olduğundan evden çıkamıyorum lutfen yardımlarını rica ediyorum
Hello, we bought a cradle 2 months ago, from now there are troubles in the cradle when it is shaking, it sounds as if somewhere is broken and my baby can not sleep from the noise. I can not reach our store tel cvp does not give. I also can't leave the house because my baby is so small. Please ask for your help.
I
Ilker Sahbaz on Google

Müşteri kimsenin umrunda değil tüm personeller lak lak peşinde boşa gitmeyin
No one cares about the customer, all the staff do not go to waste chasing
r
remazan tatar on Google

Çocuklar için kıyafet ve oyuncak icin çeşit bol vede uygun fiyat
A variety of clothes and toys for children
K
Kubra Kaplan on Google

Dün akşam saatlerinde gittiğim personelin ilgisizliginden koşarak kaçtığım yerdir dayak yiyeceğim sandım
I thought I was going to be beaten where I ran away from the indifference of the staff I went to last night.
M
Murat Özkahriman on Google

Bu magzada çalışanların hepsi patron ne müşteri ile ilgilenme var nede soruya cevap veren aksine birde müşteriyi sınır edip dükkandan kaçırmak için herşeyi yapan maza müdürnüz ve çalışanlarınız.
All of the employees in this store are the boss, neither the customer, nor the one who answers the question, but your maza manager and your employees who do everything to limit the customer and drive them away from the shop.
m
meltem ünal on Google

Dün akşam üstü alışveriş yapmak için gittiğim minicity natoyolu şubesinden oyuncaklara bakarken arkamızda bir görevli beliriverdi yardımcı olacağını düşündük yalnız amacı bizi sinirlendirip mağazadan çıkarmakmış 3 yaşındaki çocuğumla oyuncak almak için gözetimimiz altındayken kırarsanız ödersiniz diye bizi uyarmaya gelmiş..nedensede sorumlu olduğunu düşündüğü oyuncak reyonunda gitarların tellerini çıkarmışlar onları görmemiş arkadaş..bizi uyaracağına onları ödetseydiniz yaa bak biz çocuğumuzun yanındayız ödetmeseniz bile zarar vermesini engelleriz deyip çıktık mağazadan.. dün akşam 7 30 8 sularıydı..hamileliğimde çocuğum olduktan sonra bu zamana kadar böylesi bir personel görmedimiştim minicityde.bu zamana kadar kii çalışan kız arkadaşlarınız gayet güler yüzlü ve yardım için geldiler yanımıza hep..dün akşam yaşadığım neydiyse bidaha gitmem artık.
While we were looking at the toys from the minicity natoyolu branch, which I went to do shopping last night, an officer appeared behind us, we thought it would help, but his aim was to get us angry and get us out of the store. He came to buy a toy with my 3-year-old child while under our supervision, to warn us that if you break it, you will pay. For some reason, they removed the strings of the guitars in the toy aisle, which he thought was responsible. friend who didn't see them.. instead of warning us, if you would make them pay, we left the store saying we are with our child, we will prevent him from harming him even if we do not pay.. it was 7:30-8pm last night..after I had a child during my pregnancy, I had never seen such a staff in minicity. Your girlfriends are very friendly and they always came to us for help..whatever I went through last night, I will not go any more. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
M
Muammer YILMAZ on Google

Ürünleri pahalı ve pahalı olduğu gibi pek kaliteside yok. Bu fiyatlara bu ürünleri lcw den alırım orasınında pek kaliteli olduğu söylenemez ama burdan daha kaliteli olduğuda kesin. Lokasyon olarak nato yolunda kalıyor tekerlekli sandalye girişine uygun otopark sorunu yok. İki yıldızı çalışan personelin ilgisine verdim
Their products are expensive and not very good quality. At these prices, I buy these products from lcw, it cannot be said that it is of very high quality, but it is definitely better quality than here. As a location, it stays on the nato road. There is no parking problem suitable for wheelchair access. I gave two stars to the attention of the staff.
م
مجلة أيامي on Google

The most affordable place to buy baby stuff with good quality.

Write some of your reviews for the company Minicity AVM

Your reviews will be very helpful to other customers in finding and evaluating information

Rating *
Your review *

(Minimum 30 characters)

Your name *