KLT Automotive Chiptuning Company

4.7/5 based on 8 reviews

Contact KLT Automotive Chiptuning Company

Address :

2540. Cd. Şaşmaz Oto Sanayi Sitesi No:11, 06105 Etimesgut/Ankara, Turkey

Phone : 📞 +989
Website : http://www.kltchiptuning.com.tr/
Categories :
City : Etimesgut/Ankara

2540. Cd. Şaşmaz Oto Sanayi Sitesi No:11, 06105 Etimesgut/Ankara, Turkey
y
yavuz akın on Google

BMW 2014 3.16i 136hp aracımı ateş eder hale getirdiler. Türkçe'de 136hp olan bir aracın 220hp olmasının başka bir kelime anlatılması mümkün değil, araç süper oldu.Sevecen ve genç arkadaşlar, nasıl kötü yorum almışlar aklım almadı. Teşekkürler.
BMW 2014 3.16i 136hp they made my vehicle fire. In Turkish, it is not possible to explain another word for a vehicle with 136hp to be 220hp, the vehicle was super. My lovable and young friends, I did not mind how they got bad comments. Thank you.
C
Cem Uzel on Google

Çalışanlar hızlı ve ilgili. Arkadaş tavsiyesi ile geldim. Chiptuning hakkında çok fazla bilgim yoktu fakat yaptıkları işlem sonrasında arabamın çekişi arttı ve arabam daha a yakmaya başladı. Fazlasıyla memnun kaldım.
Staff is fast and concerned. I came with a friend's recommendation. I did not know much about chiptuning, but after their operation, my car's traction increased and my car started to burn more. I was more than satisfied.
G
G&G on Google

Aslinda klt değil EDGE TUNNING 2013 discivery 4 yazilim yuklettim 10 numara oldu Selçuk kardeşimiz ve ekibi bu işi biliyor kesinlikle tavsiye ediyorum
Actually it's not klt EDGE TUNNING 2013 discivery I have installed 4 software and it was number 10 Selçuk brother and his team know this job I definitely recommend
m
miraç soysal on Google

Cuma günü fiat fiorino marka elim ayağım olan ticari aracıma tunnig yaptırdım özellikle bütün çalışanlar başta Yalçın bey olmak üzere çok ilgili ve alakalılar herkese gözüm kapalı tavsiye ediyorum
On Friday, I had a fiat fiorino brand tunnig for my commercial vehicle, especially all employees, especially Yalçın Bey, who are very interested and relevant, I recommend everyone with my eyes closed.
R
Rodrigue Gomez on Google

Yalçın diye biri var tam bir saygısız. Müşteriye nasıl davranacağını bilmiyor İŞÇİLİK SIFIR. Kendimiz yapıyoruz deyip başka çalıntı dosya yazılım yüklüyorlar. Başka firmalardan alınan dosyaları.
There is a person named Yalçın who is completely disrespectful. Does not know how to treat the customer LABOR IS ZERO. They say we do it ourselves and install another stolen file software. Files received from other companies.
a
ayd Celik on Google

Öncelikle İstanbul iletişiminde Yalçın beye ve Ankara da aracımla kendi aracından daha iyi ilgilenen, işine vakıf olduğunu belli olan Levent beye teşekkür ederim. Aracım test sürüşüne götürüldü ama memnun kalacağımı hissediyorum. Ciddi ve güvenilir bir firma. Fiyatlarda gayet makul. Tekrar teşekkür ediyorum.
First of all, I would like to thank Mr. Yalçın in Istanbul communication and Mr. Levent, who took care of my vehicle better than his own vehicle in Ankara, and who showed that he was knowledgeable about his job. My vehicle was taken for a test drive, but I feel I will be satisfied. It is a serious and reliable company. The prices are very reasonable. Thank you again.
V
Vedat Billik on Google

Arkadaşlar dürüst kaliteli ve güler yüzlü bir esnaflar tavsiye ederim mutlaka ziyaret edin menmun kalirsiniz
Friends, I recommend honest, quality and friendly tradesmen, you should definitely visit, you will be happy
b
berk k on Google

2014 mini cooper aracıma yazılım yaptırdım çok memnun kaldım herkese tavsiye ederim
I had software done to my 2014 mini cooper vehicle, I am very satisfied, I recommend it to everyone

Write some of your reviews for the company KLT Automotive Chiptuning Company

Your reviews will be very helpful to other customers in finding and evaluating information

Rating *
Your review *

(Minimum 30 characters)

Your name *