Katsu Ankara - Ahmet Taner Kışlalı Cd. No:4 Daire:5

5/5 based on 8 reviews

Contact Katsu Ankara

Address :

Ahmet Taner Kışlalı Cd. No:4 Daire:5, 06830 Çankaya/Ankara, Turkey

Phone : 📞 +979
Postal code : 06830
Website : http://www.katsuankara.com/
Categories :
City : Çankaya/Ankara

Ahmet Taner Kışlalı Cd. No:4 Daire:5, 06830 Çankaya/Ankara, Turkey
i
ipek süsoy on Google

Aikido ve Yoga eğitimleri için kaliteli bir adres.
A quality address for Aikido and Yoga training.
M
Metin Ariman on Google

Sadece Türkiye’de değil dünyada 1 numara
No. 1 in the world not only in Turkey
G
Gürel Sezgin on Google

Gelişim, sürekli disiplinden ve kararlılıktan geçer...
Development passes through continuous discipline and determination ...
U
Utku H on Google

Kaliteli eğitim ve iyi bir aile ortamı.
Quality education and a good family atmosphere.
B
Balamir Erol on Google

Harika bir deyim, temiz ve güvenilir.
A great idiom, clean and reliable.
b
başak acar on Google

Kaliteli, güvenilir ve tecrübeli hocalarla çalışabileceğiniz temiz ve ferah bir dojo. Herkese tavsiye ederim.
A clean and spacious dojo where you can work with qualified, reliable and experienced teachers. I would recommend it to everyone.
s
serap gozel on Google

Katsu Ankara’da güçlendirme ve esneklik fitness egzersizleri, Yoga ve Aikido antrenmanlarına açıldığı günden beri, orta yaş grubunda çalışan bir kadın olarak katılıyorum, eşim ve kızım da hocalarımızın öğrencisi. Utku Havuç ve İpek Havuç Hocalarımız işlerini çok severek ve tutkuyla yapan bize de o enerjiyi ve disiplini aktaran genç dinamik hocalarımız, her yaştan ve her düzeyde spor geçmişi olan üyelerini gözeterek fiziksel kapasitemizi arttıran egzersizler yaptırıyorlar. İncelikle detay detay hazırlanmış her antrenmanı tamamladığımızda, fiziksel, zihinsel ve ruhsal olarak güçlenmiş ve deşarj olmuş hissediyorum. Covid döneminde de online olarak bütün dersleri vermeye devam ettiler. Bizlerin beden ve ruh sağlığımızı korumamızda büyük emekleri olduğu gibi, bugüne kadarki kazanımlarımızı koruyup yenilerini eklediler. Katılımcıların da iyi bir grup, aile ve sosyal çevre olmasını sağlayan bir ortam yaratmaları ayrı bir güzellik. Çocuk/genç Aikido grubunda da kızımın Hocası Utku Hocamız aynı zamanda. Çocuklarınızı spora ve aikidoya başlatacağınız ve devam ettireceğiniz en iyi adres KatsuAnkara. Daha çok şey yazmak isterim, ama bu güzel ortamı ve aktiviteleri kendiniz görün ve deneyimleyin bence. Utku Hocamıza ve İpek Hocamıza çok çok teşekkürler.
Since the day Katsu opened to strengthening and flexibility fitness exercises, Yoga and Aikido training in Ankara, I have been participating as a middle age working woman, my wife and daughter are also students of our teachers. Our young dynamic teachers, Utku Carrot and İpek Carrot, who do their jobs very fondly and passionately, convey that energy and discipline to us, and they do exercises that increase our physical capacity by taking into consideration their members of all ages and levels of sports background. I feel empowered and discharged physically, mentally and spiritually when we complete each and every training that has been meticulously detailed. During the Covid period, they continued to give all courses online. As we have made great efforts to protect our physical and mental health, they preserved our achievements so far and added new ones. It is a special beauty that the participants create an environment that enables them to be a good group, family and social environment. Our daughter's teacher, Utku, is also in the child / young Aikido group. KatsuAnkara is the best address where you will start and continue your children to sports and aikido. I would like to write more, but see and experience this beautiful environment and activities for yourself. Many thanks to our teacher Utku and İpek.
K
Koray Kaplan, MBA, CC on Google

Amazing Aikido, Iaido, Bokken, and Jo Trainings headed by Utku Sensei, 5th Dan. I highly recommend to everyone. Clean and spacious dojo.

Write some of your reviews for the company Katsu Ankara

Your reviews will be very helpful to other customers in finding and evaluating information

Rating *
Your review *

(Minimum 30 characters)

Your name *