Isparta İl Milli Eğitim Müdürlüğü

3.8/5 based on 8 reviews

Contact Isparta İl Milli Eğitim Müdürlüğü

Address :

Doğan Kımıllı Cd. No:54, 32300 Isparta Merkez/Isparta, Turkey

Phone : 📞 +98
Website : http://isparta.meb.gov.tr/
Categories :
City : Isparta Merkez/Isparta

Doğan Kımıllı Cd. No:54, 32300 Isparta Merkez/Isparta, Turkey
S
Suleyman Suleyman on Google

Güzel
Beautiful
Y
Yasar Yucel on Google

Isparta Milli eğitim Müdürlüğü
Isparta Directorate of National Education
S
Serdar Gemici on Google

Ulaşım ve mesai saatleri belirtilmiş. Emeği geçenlere teşekkürler.
Transport and working hours are specified. Thanks to those who contributed.
B
Beray (berayfashion) on Google

Personel kibar ve ilgili. Sizi doğru şekilde yönlendirmeye çalışıyorlar.
The staff were polite and concerned. They're trying to guide you right.
s
semiha kahveci (TürkiyemBakbi) on Google

Halk eğitim Merkezi hakkında Güzellikleri olduğu gibi eksiklikler de var?‍♀️ Kursiyerleri ve kursları ordan oraya taşıyıp yer olarak layık görülüp de alın şurası sizin olsun denilmeyen buna rağmen içerisinde kaliteli çalışan hocslar ve kursiyerler var. İnsanları üzmeyin verin bir bina kullanılsın. ?Halk eğitim merkezi mi halka işkence merkezimi belli değil? Her sene bina sorunu yaşanıyor. Bir çok yer atıl durumdayken bu kadar insanı niye madur ederler bilmem. İlla halk ayaklansın mı?!! Kadrosuz olup işini hakkıyla yapan hocalara da eziyet ediliyor. Yazık günah. Kadro verilsin ve işini rahat yapsın. Bu insanları neden kaybediyorsunuz da kazanmaya çalışmıyorsunuz. Mesela Melek Yılmaz hoca. Tezhip de mükemmel bir hocamız. Ama kadrosuz. Kazanın bu hocayı. Belki daha kaç hoca var. Hazır yetişmiş ve bir sanatı icra ediyor ve en güzel şekilde öğretiyor. Neden önleri tıkanıyor anlamıyorum. Hiç bir şeyimiz düzgün işlemiyor. Bu kurslar her sene açılıyor arz da var talep de. Neden çözümlenemiyor çok mu zor... halk mı çözsün yani.. sokaklaramı çıkalım hep? İsminizi yoruma etiketleyin arkadaşlar Şengül Altıner Bede Yurdanur Işık Nilgün Kaya Hamiyet Akinci Rukiye Ince Makbule Ensari Çelebioğlu Zekiye Erdoğan Noyan Güzide İşçi Aksoy Fatma Kazan Ateş Ayse Menekşe Karahan Büşra Kılıç Ayse Kaplan Ayşenur Telli Zeynep Esra Telli Kübra Kuş Ilknur Güven Özsoy Merve Özyürek Nermin Karaisli Nermin Karaisli
About the Public Training Center There are deficiencies as well as beauty ... Trainees and courses from there to move there, and as a place to be deemed worthy of this is not called, although there are high-quality working hocs and trainees. Don't hurt people, use a building. ?The public education center or the public torture center is not clear? Every year there is a building problem. I don't know why a lot of people are so dead. Illa people uprising? !! Teachers who do their job properly are being persecuted. Pity sin. Give him a break and make him feel comfortable. Why don't you lose these people and try to win. For example, Melek Yılmaz is a teacher. A great teacher in illumination. But no staff. This coach of the accident. Maybe there are few more teachers. Ready to be trained and perform an art and teach in the most beautiful way. I don't understand why they're clogging. Nothing works properly. These courses are opening every year, and there is also demand in supply. Why can not be solved very difficult ... Let the people solve the so-so .. Friends tagged with your name Contact şengül directly Contact Yurdanur directly View Nilgün's Full Profile Hamiyet Akinci Contact Rukiye directly Makbule Ensari Çelebioğlu Contact Zekiye directly View Güzide's Full Profile Fatma Kazan Fire Ayse Contact Menekşe directly Contact büşra directly View Ayse's Full Profile Ayşenur Telli Contact Zeynep directly View Kübra's Full Profile Contact Ilknur directly More professionals named Merve Özyürek Contact Nermin directly Contact Nermin directly
a
abdullah Said on Google

Muhsin kiremitçi imam hatip ortaokulu Okulumuz çok güzel. İşleyiş çok güzel. Fakat Recep Özel bey efendi milli eğitime bu kadar karışmasın. Okulumuza tasimali öğrencileri dolduruyor. Kalitelimizi ve işleyişi bozuyor. Lütfen eğitime bu kadar karışmayin. Karisacaksaniz bir idarecilerimize müdüre sorun. Okul zaten kalabalık. Bir de taşımalılar. Eğitim felç. Lütfen lütfen lütfen ben de Ak partiliyim. Bu sorunu çözün. Bir çok veli adına yazıyorum. Ensar giyim, hazan giyim, bilgiç lokantası, kültür eğitim vakfı.....ve. Not, çözüm çıkmazsa RTE reise kadar yazacağız gideceğiz.
Muhsin kiremitçi imam hatip secondary school Our school is very beautiful. The operation is very nice. But Recep Özel Bey should not be so involved in national education. Students fill our school. It disrupts our quality and functioning. Please do not get so involved in education. If you are going to get involved, ask one of our managers to the manager. The school is already crowded. They should also carry. Education paralysis. Please please please, I am also from the Ak party. Solve this problem. I am writing on behalf of many parents. Ensar clothing, hazan clothing, pedant restaurant, cultural education foundation ..... and. Note, if there is no solution, we will write to the RTE chief.
H
Hasan Gezer on Google

Toplam kalite yönetimine hakim saygıdeğer il milli eğitim müdürümüz ile birlikte Türkiye'ye örnek bir davranış gerçekleştirilmekte görev yapan tüm arkadaşlarımı tebrik ederim
I would like to congratulate our esteemed provincial director of national education, who is well-versed in total quality management, and all my friends who have served to set an example for Turkey.
g
gamze karakoç on Google

Arıyorum cevap yok açan yok. Oradaki memur arkadaşlar ne işlerle meşguller çok merak ediyorum. İşinizi yapmayacaksınız sizin yerinize yapacak bir sürü işsiz insan var yol verin de onlar yapsın.
I'm calling, no answer, no answer. I'm very curious about what the officers there are busy with. You will not do your job, there are a lot of unemployed people who will do it for you, let them do it.

Write some of your reviews for the company Isparta İl Milli Eğitim Müdürlüğü

Your reviews will be very helpful to other customers in finding and evaluating information

Rating *
Your review *

(Minimum 30 characters)

Your name *