IQOS Tamir Ankara Yaşamkent - 3036. Cd. 46/A

5/5 based on 8 reviews

IQOS Tamir Ankara - Elektronik Tamir Dükkanı - Iqos-tamir-ankara-yasamkent.business.site

IQOS Tüm Model Tamir ve Yedek Parça Hizmeti

Contact IQOS Tamir Ankara Yaşamkent

Address :

3036. Cd. 46/A, 06810 Çankaya/Ankara, Turkey

Phone : 📞 +989
Postal code : 06810
Website : https://iqos-tamir-ankara-yasamkent.business.site/
Categories :
City : Çankaya/Ankara

3036. Cd. 46/A, 06810 Çankaya/Ankara, Turkey
S
Serhat Aslanboga on Google

Deneyimli , Uzman ve Sorun Odaklı Çözüm Üretebilen Bir İşletme 20 Dk ‘da Kahvemi içerken Cihaz Tamirimi ve bakımını Yaparak Uğurladılar . Güvenilir Bir İşletme .
An Experienced, Expert, and Problem-Focused Enterprise Can Produce Solutions. While I was drinking my coffee in 20 minutes, they did my device repair and maintenance. A Trusted Business .
E
Ercan köse on Google

cihaz tamiri için geldim doğru yerde olduğumu gördüm hem çok temiz işçilik Kaliteli güvenilir hızlı bir işletme
I came for device repair, I saw that I was in the right place, and very clean workmanship, a quality reliable fast business
m
murat krc on Google

Rezistansıımı değiştirmek için geldin çokk teşekkr ederim cihazım sıfır gibi oldu iqos tamir için tabiki oguz Bey iyiki varlar :)
You came to change my resistance, thank you very much, my device was like new, iqos for repair, of course, Mr. oguz, I'm glad they exist :)
Ö
ÖZNUR ÜNVER on Google

Kaliteli güvenilir hızlı bir işletme tavsiye üzerine geldin iqos cihazım tamir etti beni mağdur etmediler çok çok tşkler cok doğru yere gelmişim iyiki bulmuşum sizi tekrardan çok tşkler
You came on recommendation of a quality reliable fast company, my iqos device was repaired, they did not make me suffer, thank you very much, I came to the right place, I'm glad I found you, thanks again
l
leyla kökçe on Google

Aracımın iqos cihazını yaptırmak için geldım, parça orijinaldir. Kadın müşteri olarak güven duydugum bir işletmedir, sıcak kanlı misafirperveliklerini uğradığınızda anlayacaksınız.
I came to have my car's iqos device done, the part is original. It is a business that I trust as a female customer, you will understand their warm hospitality when you stop by.
P
Pınar Kökçe on Google

Iqos cihazımı yaptırmak için gittim.hızlı ve çok ilgiller.yedek parçaları orijinal. Çok memnun kaldım. Bundan sonra gideceğim tek adres?
I went to have my Iqos device done. They are fast and very interested. The spare parts are original. I was very satisfied. The only address I will go to from now on ?
T
Tugce Mercan on Google

Bu işletme ile tanışalı ben 1 yıl falan oluyor instagramdan bulmuştum kendilerini daha önce başka işletmelere verdim cihazımı tamir edildi diye gönderdikleri ürünüm elimde patladı ama bu işletme ile ilgili asla bugüne kadar sorun yaşamadım .. müşteri ilişkileri çok iyi ve en önemlisi parçaları orijinal gerçekten bir çok yer orjinal deyip çakma takıyor dikkat edin burayı şiddetle öneririm gözünüz kapalı cihazınızı bırakın derim .. teşekkürler ekibinize iyi çalışmalar ..
It's been a year since I met this business, I found them on Instagram, I gave them to other businesses before, my product that they sent because it was repaired, my product exploded in my hand, but I have never had a problem with this business.. customer relations are very good and most importantly, the parts are original in many places. He says original and wears a fake, be careful, I highly recommend this place, I say leave your device with your eyes closed.. thank you, good work to your team..
d
dilara sevinç on Google

iqos cihazımın tamirini yaptırdım. Her sorumu sabırla cevaplayarak hızla çözüme ulaştırdılar. Böyle kaliteli hizmet alabileceğiniz çok yer kalmadı. Kullanılan parçalar orjinal hizmet kalitesi süper. Teşekkür ederim
I had my iqos device repaired. They patiently answered all my questions and quickly resolved them. There are not many places left where you can get such quality service. The parts used are original, the quality of service is super. Thank you

Write some of your reviews for the company IQOS Tamir Ankara Yaşamkent

Your reviews will be very helpful to other customers in finding and evaluating information

Rating *
Your review *

(Minimum 30 characters)

Your name *