Intersport - Kentpark AVM No:164 D:48

4.1/5 based on 8 reviews

Intersport | Spor için Aradığın Her Şey! - 10.0.3.206

Nike, Adidas, Puma, Jordan, Quiksilver gibi dünyaca ünlü spor markaları, avantajlı fiyat, kolay iade, 3 taksit, hızlı kargo ve orijinal ürün garantisi Intersport’ta!

About Intersport

Dünyanın önde gelen Nike, Adidas, Puma, Jordan, Skechers, Vans, Quiksilver, Roxy, The North Face, Salomon, Columbia, Jack & Jones, Voit, Speedo ve Arena gibi dünyaca ünlü spor markalarını bir araya getiren INTERSPORT, Türkiye’de 16 Mağazası ile İstanbul, Ankara, İzmir ve Konya şehirlerinde hizmet vermektedir.

En iyi markalarla en kaliteli alışveriş hizmetini benimseyen INTERSPORT International Corporation, 1968 yılında, 10 satın almacı şirketin müşteri odaklı bir spor malzemeleri organizasyonu kurmak için bir araya gelmesi ile parekende sektöründe yerini almıştır. INTERSPORT’un ilk kurucuları Avusturya, Belçika, Danimarka, Fransa, Almanya, İtalya, Hollanda, Norveç, İsveç ve İsviçre’den oluşmaktadır.

50 ülkede 5,500’den fazla mağazasıyla dünyanın en yaygın zincir spor perakandecisi INTERSPORT, 2006 yılından beri Türkiye’de hizmet vermektedir.

Intersport dünyanın en seçkin markalarını spor tutkunlarıyla buluştuyor: Nike, Adidas, Puma, Jordan, Skechers, Vans, Quiksilver, Roxy, The North Face, Salomon, Columbia, Jack & Jones, Voit, Speedo ve Arena, Wilson, Badbear, John Frank, McKinley, Protouch, Firefly, Techno Pro, Energetics.

Manifestomuz & Felsefemiz

Son yıllarda, insanlar ve spora karşı tutumları değişti - ve INTERSPORT onlarla değişiyor.

INTERSPORT’un “Spor’un Kalbi” adlı marka mesajı INTERSPORT’un özünü, sade ve duygusal olarak ifade ediyor.

The Heart of Sport

Bir şey yapmayı ne kadar çok seviyorsanız, o kadar çok yaparsınız. Size maksimum keyif verecek ekipmanı seçmenize yardımcı oluyoruz.

Ne yaptığınız, ne kadar hızlı ya da yavaş yaptığınız önemli değil, aktif bir yaşam tarzının faydaları herkesin tadını çıkarması için ücretsizdir. Spor, her yaştan insana çok sayıda avantaj sunar. Yeni başlayanlardan profesyonel sporculara kadar, herkes için doğru fiziksel aktivite vardır.

INTERSPORT olarak, müşterilerimize en iyi markaları en iyi fiyat / kalite oranında en iyi ürünleri sunmayı taahhüt ediyoruz. Müşterilerimizin mükemmel ayakkabı çiftini bulmalarına, doğru giysiyi ve en iyi ekipmanı seçmelerine yardımcı olmaya her zaman hazırız.

Contact Intersport

Address :

Eskişehir Yolu 7. Km, Kentpark AVM No:164 D:48, 06530 Çankaya, Turkey

Phone : 📞 +999
Postal code : 06530
Website : http://www.intersport.com.tr/
Categories :
City : Çankaya

Eskişehir Yolu 7. Km, Kentpark AVM No:164 D:48, 06530 Çankaya, Turkey
T
Tarık Topcu on Google

Her gittiğimde mutlaka uğrarım ummadığınız ürünler ummadığınız fiyatlarla karşınıza çıkabilir
Every time I go, I definitely stop by the products you do not expect, you can come across with prices you do not expect.
H
Hakan Şefik Yeni on Google

Aradığınız tüm spor malzemeleri mevcut. Ve tabii markalar da..
All sports equipment you are looking for is available. And of course brands.
A
Adil Can Balçık on Google

Masa tenisi masasi aldim pek begenmedim, remax , delta , mitsuka, dynamic. Hep ayni fabrikadan cikiyor hepsi cin mali 110 lira kaziklandim.
I bought a table tennis table, I didn't like it much, remax, delta, mitsuka, dynamic. I always leave the same factory and all of them were financially 110 lira.
U
Uğur Bal on Google

Halısaha ayakkabı aldım bugun indirimdeymiş bakalım nası çıkcak. Personel ilgili ve alakalıydı
I bought shoes for the carpet, it is on sale today. Let's see how it will come out. The staff was relevant and involved
S
Sedat Öztürk on Google

Kentpark Ankara mağazanıza telefonla nasıl ulaşacağız.Madem bir internet siteniz var aradığımızda kalite standartları açısından kaydediliyor deyip Kentpark mağazanıza aktarıyorum diyor ve otomatik olarak yüzümüze kapanıyor telefon.... Nasıl ulaşacağız mağazanıza lütfen bu hususu dikkate alın....
How will we reach your Kentpark Ankara store by phone. You have an internet site saying that when we call it is recorded in terms of quality standards, I transfer it to your Kentpark store and the phone automatically closes in our face ...
M
MURAT ÖZDAMAR on Google

Görevliler çok kibar ve güler yüzlü, ancak kasa kısmının kalabalık olması biraz rahatsızlık veriyor.
The staff are very polite and friendly, but it is a little uncomfortable that the cashier is crowded.
I
Ilker uğurluer on Google

1 yıldızı ürün çeşitliliğini yetersiz bulduğum ve aradığım bir kaç şeyi bulamadığım için kırıyorum. Bunun dışında mağza çalışanları gayet ilgili.Yiğit isimli satış temsilcisi bize çok yardımcı oldu. illede bişeyler satmak yerine ihtiyacımıza ve belirttiğimiz bütçeye en uygun alternatifleri gösterdi denetti, olmadıysa olmadı dedi, bu paraya şunu alın daha iyi dedi, o bizde yok ama bide şuraya bakın diyerek gerçekten basiretli bir esnaf gibi davrandı.... ve bizim mutlu bir şekilde ayrılmamıza yardımcı oldu. Eğer alıyorsa aldığı pirimi haketti kısaca.
I break the 1 star because I found the product variety inadequate and I couldn't find a few things I was looking for. Apart from that, the employees of the store are very interested. The sales representative named Yigit helped us a lot. Instead of selling something in the province, he showed the most suitable alternatives to our needs and the budget we specified, he checked, if he did not, he said it didn't happen, he said it was better, he did not have it, but he did act like a prudent shopkeeper by saying "look at this place here ..." helped. If he did, he deserved the premium he bought.
G
Gozde Atik on Google

Özellikle çalışanlarının guleryuzu ve yardimseverligi için tercih ediyorum. Marka, ürün çeşitliliği zengin
I especially prefer it for the kindness and helpfulness of its employees. The brand has a wide variety of products

Write some of your reviews for the company Intersport

Your reviews will be very helpful to other customers in finding and evaluating information

Rating *
Your review *

(Minimum 30 characters)

Your name *