Hamdullah Suphi Elementary School - 15. Cd. No:138

4.4/5 based on 8 reviews

Contact Hamdullah Suphi Elementary School

Address :

15. Cd. No:138, 06490 Çankaya/Ankara, Turkey

Phone : 📞 +9
Postal code : 06490
Categories :
City : Çankaya/Ankara

15. Cd. No:138, 06490 Çankaya/Ankara, Turkey
h
heartbrokenboy on Google

çok değişmiş 4 yıl bu okulda ve bütün ailemle bu okulda okudum ama çok değişmiş kocaman bahçe vardı gitmiş yeni öğretmenler gelmiş bizim zamanımızda şehnaz öner vardı
I studied at this school for 4 years, which has changed a lot and I studied at this school with my whole family, but there was a huge garden that had changed a lot, new teachers came and in our time, there was a shaznaz suggest
M
Murat Atas on Google

Pandemi süresince oğlumun öğretmeni Macit Öksüz uzaktan online baglantı kurdu ders yaptı ve sürekli ödevlendirme yaptı. Ödevlerin bitmiş hallerini Whatsapp tan fotolarını istedi..Mükemmel süreç yönetti. Tebrik ediyorum..
During the pandemic, my son's teacher, Macit Öksüz, connected online remotely, did lessons and did homework all the time. He asked for the photos of the completed homework from Whatsapp. The perfect process was managed. Congratulations..
i
istiklal ahmet Soysal on Google

Beş yıl büyüdüğüm okul. Çocukluk anılarım. Çok değişmiş. Kocaman bahçe vardı gitmiş bir şey kalmamış. Ama hala kaliteli eğitim konusunda öncü. 1981 mezunuyum. Her önünden geçişte anılarım canlanıyor. Her yılımı hatırlıyorum. 8. Cad doğdum. Bu okulda büyüdüm. Ne mutlu bana, bu ayrıcalığa sahibim. Hâlâ ilkokul arkadaşımla görüşüyorum. Bugün bu mevkiye gelmişsem okulumun bu konuda yeri tartışılmaz.
The school I grew up in for five years. My childhood memories. It's changed. There was a huge garden and there was nothing left. But he is still a pioneer in quality education. I graduated in 1981. Every time I pass by, my memories come to life. I remember every year. 8. Cad was born. I grew up in this school. I'm happy to have that privilege. I'm still seeing my elementary school friend. Today my school if I came to this position indisputable position on this issue.
Z
Zeynep Özsoy on Google

Ankara'nın merkezinde eğitim ve öğretimden uzak berbat bir okul. Zamanında isim yapmış ama şu an çok kötü.hele bir birinci sınıf öğretmeni var sayfalarca şikayet var ama ne yönetim ne meb hiçbir şey yapmıyor.10 kişi çocukları okuldan aldı.Dayakçı teknojiden uzak çoğu öğretmenlik mezunu bile değil.bir yıldız bile çok bu okula.
A terrible school away from education and training in the center of Ankara. He has made a name on time but is very bad at the moment. He has a first-class teacher, there are pages of complaints, but neither management nor meb is doing anything. 10 people took the children from school. Most of them are not even teacher graduates far from technologists.
K
Kuaför Fatih Türkavcı on Google

Bence gayet iyi güzel bir okul bir tanıdığımın çocuğu bu okula gidiyor ve çok memnun şu an eğitimden
I think it is a very good school, the child of a friend of mine goes to this school and he is very satisfied with the education right now.
N
Necati Öcalan on Google

SANIRSAM SENE 1971 İDİ, BABAM EMEK MAHALLESİ İMAMIYDI, 71 SOKAKTA OTURUYORDUK BEN İLKOKULUN 5 SINIFINDA KAYIT OLDUM HAMDULLAH SUPPİ İLKOKULU NA, GELDİĞİM MÜHİT KAZIKİÇİ BOSTANLARI GELDİĞİM OKUL ROMA HAMAMININ YANIN DAKİ BOZKURT İLKOKULU, VE BEN YENİ OKULUMA GELİNCE DIŞLANDIM ÇOK İYİ BİR ÖGRETMENİM VARDI, ADI KEVSER SOY ADINI HATIRLAYAMIYORUM, HAYLAZ BİR ÖGRENCİYDİM VE BENİM ZEKİ OLDUĞUMU FAKAT OKULA UYUM SAĞLAYAMADIĞIMI BABAMA SÖYLEYİP BEŞEVLERDE YATILI ANADOLU LİSESİNE GİTMEMİN DAHA İYİ OLACAĞINI TAVSİYE ETMİŞ, OZAMAN LAR BEŞİ BİTİRENLER İLKOKUL DİPLOMA NOTU DONAVINA GİRERLERDİ KEVSER HOCAM ANADOLU YATILI OKULU ANCAK İLKOKUL NOTU BEŞ OLANLARI KAYDEDİYOR DU, VE BANA HAK ETMEDİĞİM HALDE BEŞ VERMİŞTİ, BEN NAPTIM BABAM BENİ YATILI OKULA YAZDIRMAK İSTEDİĞİNİ SÖYLEYİNCE BENİ İSTEMİYORMUSUN DİYEREK O YATILIR OKULA GİTMEDİM VE HAYATIMIN EN BÜYÜK HATASINI YAPTIM, SONRA SEKİZ CADDEDEKİ EMEK ORTA OKULUNA GİTTİM NEKAR MI ÜÇ AY SONRA OKULU BIRAKTIM, YILLAR YILLARI KOVALADI TÜRKTELEKOMDA İŞÇİ İKEN DIŞARDAN ORTA OKUL VE TELEKOM BÖLÜMÜ SANAAT OKULUNU BİTİRDİM, KEŞKE İŞÇİ KALSAYDIM TEKNİSYEN OLDUM EMEKLİ OLDUM, İŞÇİ EMEKLİSİ 6-7 BİM EMEKLİ MAAŞI ALIRKEN BEN MEMUR EMEKLİSİ 4 BİNE TALİM. BENİM BU YAZIMI BIKMAYIP SONUNA KADAR OKUYAN HERKESE TEŞEKKÜRLER.
I HOPE IT WAS 1971, MY FATHER WAS THE IMAMI OF EMEK NEIGHBORHOOD, WE WAS SITTING AT 71 STREET I ENROLL AT THE 5TH CLASS OF THE PRIMARY SCHOOL, I ATTENDED THE HAMDULLAH SUPPI PRIMARY SCHOOL, THE SCHOOL I CAME FROM BOZKURT PRIMARY SCHOOL NEAR THE ROMA BATH. AND I WAS EXCLUDED WHEN I COMING TO MY NEW SCHOOL, I HAD A VERY GOOD TEACHER, I CAN'T REMEMBER NAME KEVSER SURNAME, I WAS A NICE STUDENT AND TOLD MY FATHER THAT I WAS INTELLIGENT BUT I CANNOT ADAPT TO SCHOOL AND HE RECOMMENDED THAT IT WOULD BE BETTER TO GO TO ANADOLU BOARDING HIGH SCHOOL IN BEŞEVLER, WHEN LAR FINISHING FIVE, THE PRIMARY SCHOOL DIPLOMA GRADE WOULD BE EQUIPPED, KEVSER HOCAM ANATOLIAN BOARDING SCHOOL, BUT THE PRIMARY SCHOOL GRADE REGISTERED FIVE, AND HE GIVEN ME FIVE EVEN I DON'T DESERVE, I DID NOT GO TO THAT BOARDING SCHOOL AND I MADE THE BIGGEST MISTAKE OF MY LIFE. THEN I GO TO EMEK MIDDLE SCHOOL ON EIGHT STREET, NEKAR OR I LEFT SCHOOL AFTER THREE MONTHS, YEARS WATCHED YEARS WHILE I WAS A WORKER AT TÜRKTELEKOM, I FINISHED THE ARTS SCHOOL OF THE EXTERNAL SECONDARY SCHOOL AND TELECOM DEPARTMENT, I WISH I STATED A WORKER, I WAS A TECHNICIAN, I RETIRED, RETIRED WORKER RECEIVES 6-7 BİM PENSION'S SALARY, I AM RETIRED OFFICER AT 4 THOUSANDS. THANK YOU TO EVERYONE WHO READ THIS TO THE END OF MY ARTICLE.
E
Evren YILDIZ on Google

Sınıflar çok kalabalık fiziksel olarak kontenjanı azaltmaları gerekli bence. Okulun fiziksel ortamı idare eder ancak öğretmen anlamında ciddi anlamda dikkat etmesi lazım bence. Yönetim çok iyi niyetli ve kaliteli. Ancak öğretmen kalitesi konusunda aynı şeyi düşünemiyorum. Pandemi döneminde ders işlemek bir tarafa uzaktan eğitimde çok başarılı bir işleyiş gösteremediler maalesef. Merkezi ortamda olması sebebiyle sınıflara çok fazla talep var. 24 öğrenciyi geçmemesi gereken sınıflar 30 u bulabildi. Bu da öğretmenlere de öğrencilere de kötü yansımış durumda.
Classes are very crowded, I think they need to reduce the physical quota. The school manages the physical environment, but I think it needs serious attention in terms of teachers. The management is very well-intentioned and high quality. However, I cannot think the same about teacher quality. Unfortunately, they could not show a very successful operation in distance education aside from teaching lessons during the pandemic period. There is a high demand for classrooms due to the central setting. Classes that should not exceed 24 students were able to reach 30. This reflects badly on both teachers and students.
E
Enver Karaman on Google

Geçmişte güzel bir okul olduğunu herkes ifade ediyor ve biz de o düşünceyle kayıt yaptırdık. Ancak tam bir hayal kırıklığı. Öğrencilerin ailelerin çoğu aslında iyi durumda ve eğitim seviyesi yüksek insanlar, ancak kenar mahalledeki okullarda çocuklara daha iyi eğitim verildiğine bizzat şahidim. Çocuğumuz 2.sınıfta buraya başladı, emekli olacak bir öğretmen verdiler, son 3 ay öğretmen sürekli rapor alıp derslere girmedi ve idareten başka başka öğretmenler derse girdi. 3.sınıfta görevlendirme ile bir öğretmen geldi, o da iyi dedik, o yıl görevlendirmesi iptal oldu, gitti. 4.sınıfta emekli olacak başka bir öğretmeni verdiler, o da emekli havasında bir yıl geçirdik. Anlayacağınız kadro olarak emekliliği gelen ve dinamik bir kadroya sahip değil. Okulun fiziki şartları iyi ancak, eğitim kalitesi olarak bence çok gerilerde. Geçmişte kalmış o çok güzel zamanları, şimdi Mamak, Sincan bölgesindeki okullarda bile yönetim ve öğretmen kadrosu burayı çok rahat geçer. Bence kayıt olmadan önce birkez daha düşünün...
Everyone says that it was a good school in the past, and we registered with that thought in mind. But a complete disappointment. Most of the students' families are actually well-off and well-educated people, but I've personally witnessed better education for children in slum schools. Our child started here in the 2nd grade, they gave a teacher to retire. For the last 3 months, the teacher did not attend the classes with constant reports, and other teachers other than the administration attended the classes. In the 3rd grade, a teacher came with an assignment, we said well, that year his assignment was canceled and he left. They gave another teacher to retire in the 4th grade, and we spent a year in the mood to retire. As you can see, it does not have a retired and dynamic staff. The physical conditions of the school are good, but I think it is far behind in terms of education quality. Even in schools in the Mamak and Xinjiang region, the management and teaching staff can pass these beautiful times in the past very comfortably. Think twice before signing up...

Write some of your reviews for the company Hamdullah Suphi Elementary School

Your reviews will be very helpful to other customers in finding and evaluating information

Rating *
Your review *

(Minimum 30 characters)

Your name *