Gülenay Bayan Kuaförü

4.1/5 based on 8 reviews

Contact Gülenay Bayan Kuaförü

Address :

Bağdat Cd. No:70, 55030 İlkadım/Samsun, Turkey

Categories :
City : İlkadım/Samsun

Bağdat Cd. No:70, 55030 İlkadım/Samsun, Turkey
c
cansu seven on Google

H
Hasibe Şeyma Şahin on Google

m
mamvel8 can on Google

Gülenay
Gülenay
M
Merve Kara on Google

Mükemmelsin
you're perfect
İ
İsmail Toprak on Google

Hanım ın ve gelinimizin saç bakımı kına ve gelin başı yapımında tecrübe ve güler yüzlü hizmetin adresi
The address of the experience and friendly service in hair care, henna and bridal head making for our lady and our bride.
A
Ahmet Demir on Google

Kuaför için eşim bura ile anlaştı. Gelecek kişi sayısı ve düğün saatimiz önceden belirtildi. Toplamda 1 gelin damarın kardeşi ve gelinin kardeşi gelinin yengesi 3 kişi türban ve makyaj yaptiracakti. Öğlen 13:30 bıraktım düğün saati akşam 19:00 yetistiremediler. İnsanların bu özel günlerine hoca sayacak kadar düşüncesiz , saygısız bir yer. Dugunum ve tüm misafirlerim 1.5 saat beklemek ,orunda kaldı . İşi yetistiremiyorsan neden iş aliyorsunuz anlam veremiyorum. Her kez bilsin bu işletmenin tamamen çıkarcı olduğunu. İnsanların düğünlerine ve aile değerlerine saygı duymadığını bilsin ve bir kez daha düşünün derim. Her şey para olmadığını anladıklarında belki benim içine düştüğüm durumu anlarlar. Rabbim bu dünyada da öbür dünyada cezalarını versin. Allah'a havale ediyorum
For my hairdresser my wife agreed with this. The number of people to come and our wedding time have been specified in advance. A total of 1 bride vein brother and sister of the bride's sister-in-law 3 people turban and make-up. I left at 13:30 noon wedding time evening 19:00 could not grow. It's a thoughtless, disrespectful place to count people's special occasions. My wedding and all my guests stayed there for a 1.5 hour wait. I can't understand why you're getting a job if you can't raise it. Always let this business know that this business is completely exploitative. Let him know that he doesn't respect people's weddings and family values ​​and think again. When they realize that it's not all about money, maybe they will understand my situation. May my Lord be punished in this world and in the afterlife. I refer to God
S
Seda Uyar on Google

Dış çekim ve düğün günü için anlaşmak için konuştuğumuz zaman fotoğraflı bir şekilde ne istediğimi belirttiğimde yaparız bebeğim aynısı olur canım sen ne istersen olur aşkım 10.30 geleceksin 1.00 de çıkacaksın zaten bu saat içinde tek gelin sen olacaksın istediğin gibi yapacağız beğenmezsen bozup tekrar yaparız ve daha neler neler söylendi. Çekim günü kuaföre girmemle 5-10 gelini görmem bir oldu (fabrika gibi) zaten kapıdan girer girmez söylediklerinin yalan olduğu ortaya çıkmaya başladı. Melahat Hanım!!!! saçın nasıl olacak dediğinde anlaşmak için konuştuğumuzdaki saçı tekrar gösterdim bunu mu beğendim yataktan kalmış gibi mi olacaksın çok basit değil mi denmeye başladı yanındaki çalışanlarda resme bakıp dalga geçer gibi gülmeye başlandı yapamayacaklarını anladılar sanırım o aşkımlar canımlar cicimler kaybolu verdi nedense bir anda demek ki anlaşana kadarmış bazı şeyler. Saçımı yapan kadında gereksiz ve saçma bir şekilde gerginlik vardı gelin olup gergin olması gereken ben miyim omu belli değil bir lafımla patlaması bir oldu yapılan makyaj güya en kaliteli ürünlerdi daha kuaförden çıkmadan akmaya başladı çekim sırasında başka kuaförde yenilemek zorunda kaldık çekimimizde içine etmiş oldular . Zaten kapalı türban üzerine yoğunlaştık sadece onu yapabiliyoruz açık saç yapmak alanımız değil beceremiyoruz denseydi de keşke bu rezilliğe hiç bulaşmasaydık sırt para kazanmak için insanın en özel gününü mahvetmeseydiniz. Daha bir sürü şey varda yazacak bu vasatlıkta sırf isim yaptığınız için iş yapabildiğinize dahil, allahtan rakipleriniz çok. Uzun lafın kısası rezil ve asla gidilmemesi gereken bir yer SAKIN GİTMEYİN.
When we talk to agree on the shooting and wedding day, when I say what I want with a photo, we will do the same, my dear, whatever you want, my love, you will come at 10.30, you will leave at 1.00, you will be the only bride in this hour, we will do it as you wish, if you don't like it, we will do it again and what more has been told. When I entered the hairdresser on the day of the shooting, I saw 5-10 brides (like a factory), and as soon as I entered the door, it started to be revealed that what they said was a lie. Ms. Melahat!!!! When you said what will your hair be like, I showed you the hair we talked about again to agree, did I like it, will you look like you're out of bed, it's not very simple? It started to say that the employees next to you looked at the picture and started laughing as if they were making fun of it. things. There was unnecessary and ridiculous tension in the woman who did my hair. We've already focused on the closed turban, we can only do it, it's not our field to do open hair, we can't, even if it was said that we can't do it, I wish we never got into this disgrace, you wouldn't ruin a person's most special day to earn money. There are many other things to write about, including that you can do business just because you have a name in this mediocrity, thank God you have many competitors. Long story short, it's a disgrace and a place that should never be visited DO NOT GO.
C
Canan Sahin on Google

Tesettur türban çok güzel yapılıyor
Hijab turban is done very well.

Write some of your reviews for the company Gülenay Bayan Kuaförü

Your reviews will be very helpful to other customers in finding and evaluating information

Rating *
Your review *

(Minimum 30 characters)

Your name *