fourvet Veterinary Clinic - Mareşal Fevzi Çakmak Cd. No:17

4.5/5 based on 8 reviews

FOUR VET VETERİNER KLİNİK BEŞEVLER BAHÇELİEVLER ANKARA - Fourvet.com.tr

FOUR VET VETERİNER KLİNİK BEŞEVLER BAHÇELİEVLER ANKARA Deneyimli veteriner hekimlerimizle 1997’den beri Ankara’da hayvan dostlarınızın gereksinimlerine yönelik hizmetler veriyoruz. Başta kediler ve köpekler olmak üzere kuşlar, sürüngenler, kemirgenler vs. tüm evcil ve egzotik hayvanlar ile ilgili çağın yeniliklerini çeşitli kongre ve eğitim programlarına katılıp, yurt dışı kaynaklarını da takip etmektedir.

About fourvet Veterinary Clinic

Başta kediler ve köpekler olmak üzere kuşlar, sürüngenler, kemirgenler vs. tüm evcil ve egzotik hayvanlar ile ilgili çağın yeniliklerini çeşitli kongre ve eğitim programlarına katılıp, yurt dışı kaynaklarını da takip etmektedir.

Four Vet Veteriner Klinik sizlere en iyi hizmeti verebilmek için tıbbi cihaz ve ekipman konusunda kendini sürekli yenilemektedir.

Vizyonumuz

Evlerimizde birlikte yaşadığımız hayvanlarımızın mutluluğu sağlıklarına bağlıdır. Amacımız onların ve dolayısıyla onlarla birlikte yaşayan bizlerin mutluluğunu sağlamaktır.

Misyonumuz

Türkiye’de son yıllarda gelişen ev hayvanlarının her birinin farklı bir dünyaya ve ihtiyaçlara sahip olduğunu, bedensel ve ruhsal ihtiyaçlarının neler olduğunu anlatmak ; Dünya’yı yakından takip ederek yeni gelişmeleri sizlere iletmektir.

Contact fourvet Veterinary Clinic

Address :

Mareşal Fevzi Çakmak Cd. No:17, 06490 Çankaya/Ankara, Turkey

Phone : 📞 +999
Postal code : 06490
Website : https://www.fourvet.com.tr/
Categories :
City : Çankaya/Ankara

Mareşal Fevzi Çakmak Cd. No:17, 06490 Çankaya/Ankara, Turkey
C
Ceren Özdemir on Google

İşini severek yapan güler yüzlü ve profesyonel bir yer. 2 aylikken mantar içinde olan kedimize 4 gözle bakıp sapa sağlam etti Dr. Melike Ozkan burdan ona ve ekibine sukranlarimi sunuyorum. Gozum kapalı tavsiye edebilirim. ❤?
It is a friendly and professional place that loves its job. When we were 2 months old, Dr. Melike Ozkan, I present my gratitude to him and his team. I can recommend my eyes closed. ❤?
N
Nihal Karataş on Google

Tanıdığımız vasıtasıyla geldik zor bir kedim vardı fakat Tuğçe hanım ve ekip arkadaşları çok güzel ilgilendiler teşekkür ederiz
We came through our acquaintance, I had a difficult cat, but Tuğçe and her teammates were very interested, thank you
S
Seda Demirtaş on Google

Kliniğe rutin kontrol ve seyahat belgesi için kedimi getirdim. 13 yıldır düzenli olarak gittiğim bir yerdi. Kedimden önce Fip şüphelisi bir kedi muayene edildi ve veteriner arkadaş ellerine herhangi bir dezenfeksiyon işlemi uygulamadan uyarılarıma ve endişeme rağmen benim kedimi muayene etti. Yaşanan bu olay beni tedirgin etti ve daha sonra birkaç veterinerle daha bu durumu görüştüm. Yapılanın büyük bir ihmal olduğunu söylediler. Daha sonra klinikten sorumlu bir diğer veterinerle görüştüğüm de ise "hastalık görülebilir görülmeyebilir de" konuşmasıyla karşılaştım. Yaşanan bu olaya karşı başka hayvan sahiplerinin de bilinçlenmesi maksadıyla sosyal medyada paylaştım. Bunun üzerine klinikten benimle iletişime geçilerek, ihmalden ötürü özür dilemek yerine şahit olduğum fip testi konuşması hiç yapılmamış ve kedinin başka bir enfeksiyonu varmış ve ben sanki uyduruyormuşum gibi bir tavırla, haksız kötüleme yaptığıma ilişkin mesajla karşılaştım. Kedinin fip şüphelisi olduğunun sabit olması bir yana; enfeksiyonlu bir kediden sonra dezenfekte edilmemiş ellerle kedimin ağzının ve gözlerinin muayene edilmesi ve bunun normal karşılanması da ihmalkarlığın tek seferlik olmadığını gösteriyor.
I brought my cat to the clinic for a routine checkup and travel document. It was a place I have been regularly for 13 years. Before my cat, a cat suspected of Fip was examined, and my vet friend examined my cat without applying any disinfection on his hands, despite my warnings and concerns. This incident made me nervous and then I talked to a few more veterinarians. They said that what was done was a great negligence. Later, when I met with another veterinarian in charge of the clinic, I came across his speech, "The disease may not be seen." I shared it on social media in order to raise awareness of other animal owners about this incident. Upon this, I was contacted by the clinic and instead of apologizing for the negligence, the fip test speech I witnessed had never been done and the cat had another infection and I came across the message that I was doing unfair denigration, as if I was making up. Aside from being fixed that the cat is a fip suspect; Examining my cat's mouth and eyes with non-disinfected hands after an infected cat and seeing this as normal also shows that negligence is not one-off.
O
Ozlem Guclu on Google

Dr. Hale Yıldız ve Dr. Tuğçe Filizay ayrıca ekibindeki turuncu saçlı kıza çok teşekkür ederim, işlerinde çok başarılılar❤️?
Dr. Hale Yildiz and Dr. Tuğçe Filizay also thank you very much to the orange-haired girl in her team, they are very successful in their work❤️?
A
Altuğ Başer on Google

Mahalleden taşındığım için uğrayamıyorum çok ilgili ve bilgili bir ekip
I can't stop by because I moved from the neighborhood, very caring and knowledgeable team
A
Aksu Birben on Google

Kliniğin sahibi Ahmet hocam ve ekibi çok candan ve ilgili insanlar. Köpeğimiz Zeytin'in aşılarını hiç bekletmeden ve uygun fiyatlarla yaptılar. Karnemizi de çıkardık. ????
The owner of the clinic is a very friendly and concerned people. They did not wait for our dog Zeytin's vaccines at a reasonable price. We've removed our report card. ????
M
Matrix Devil on Google

Guzek ilgilendier teşekkür ediyorum Deneyimli veteriner hekimlerimizle 1997'den beri Ankara'da hayvan dostlarınızın gereksinimlerine yönelik hizmetler veriyoruz. Başta kediler ve köpekler olmak üzere kuşlar, sürüngenler, kemirgenler vs. tüm evcil ve egzotik hayvanlar ile ilgili çağın yeniliklerini çeşitli kongre ve eğitim programlarına katılıp, yurt dışı kaynaklarını da takip etmektedir. Four Vet Veteriner Klinik sizlere en iyi hizmeti verebilmek için tıbbi cihaz ve ekipman konusunda kendini sürekli yenilemektedir. Vizyonumuz Evlerimizde birlikte yaşadığımız hayvanlarımızın mutluluğu sağlıklarına bağlıdır. Amacımız onların ve dolayısıyla onlarla birlikte yaşayan bizlerin mutluluğunu sağlamaktır. Misyonumuz Türkiye’de son yıllarda gelişen ev hayvanlarının her birinin farklı bir dünyaya ve ihtiyaçlara sahip olduğunu, bedensel ve ruhsal ihtiyaçlarının neler olduğunu anlatmak ; Dünya’yı yakından takip ederek yeni gelişmeleri sizlere iletmektir.
Nice interested, thank you With our experienced veterinarians, we have been providing services to the needs of your animal friends in Ankara since 1997. Birds, reptiles, rodents etc., especially cats and dogs. Participates in various congresses and training programs and follows the foreign sources about all domestic and exotic animals. Four Vet Veterinary Clinic constantly renews itself on medical devices and equipment in order to provide you with the best service. our vision The happiness of our animals that we live with in our homes depends on their health. Our aim is to ensure the happiness of them and therefore of us living with them. Our Mission the growing domestic animals in Turkey in recent years, each of a different world and that he has the need to tell you what their bodily and spiritual needs; To follow the world closely and to convey new developments to you.
J
Jennifer Karaismailoglu on Google

I had a wonderful experience with my 15 year old cat. The doctor took her time to make sure she treated him correctly. She fixed what others weren’t able to. Because of their care, my cat is happy again. They have a wonderful way with animals. I will definitely be back when we need to.

Write some of your reviews for the company fourvet Veterinary Clinic

Your reviews will be very helpful to other customers in finding and evaluating information

Rating *
Your review *

(Minimum 30 characters)

Your name *