Fark Halı Yıkama

4.8/5 based on 8 reviews

Contact Fark Halı Yıkama

Address :

1261. Sk. No:14, 20160 Pamukkale/Denizli, Turkey

Phone : 📞 +9788
Website : http://farkhaliyikamadenizli.com/
Opening hours :
Monday 8AM–10PM
Tuesday 8AM–10PM
Wednesday 8AM–10PM
Thursday 8AM–10PM
Friday 8AM–10PM
Saturday 8AM–10PM
Sunday 9AM–10PM
Categories :
City : Pamukkale/Denizli

1261. Sk. No:14, 20160 Pamukkale/Denizli, Turkey
H
Hatice Akçaöz on Google

Halılarım ve koltuklarim çok güzel olmuş gerçekten çok memnun kaldım kendilerinden tavsiye ederim herkese
My carpets and armchairs are very nice, I am really satisfied, I recommend them to everyone
D
Dilek Güçlü on Google

İşletmenin kurulduğu günden beri halılarımı koltuklarımı stor perdelerimi ve battaniyelerimi onlara temizletiyorum. Misler gibi geri alıyorum ? Tekrar kullanmaya kıyamıyorum. Çocuğum olduğu için hijyen çok daha önemli oluyor anneler için... Ben hiç pişman olmadım paramın karşılığı olan hizmeti fazla fazla aldım. Teşekkür ederim. Rabbim size hayırlı bol müşteriler versin. Kaliteli işçilik, güleryüzlü hizmet ???
I have had them clean my carpets, seats, roller blinds and blankets since the day the business was established. I take it back like misler ? Can't use it again. Since I have a child, hygiene becomes much more important for mothers ... I have never regretted the service for my money too much. Thank you. May my Lord give you good customers. Quality workmanship, friendly service ???
B
BURCU AYDOGDU on Google

Ailecek halılarımızı fark hali yıkamaya veriyoruz 3 gün gibi kısa zamanda halılarımız tertemiz ve mis kokulu geliyor. Ellerinize emeğinize sağlık ??
We give our carpets as a family to wash in a short time like 3 days, our carpets are clean and fragrant. Health for your hands ??
A
Asil Mayaei on Google

Özenli ve işlerinde titizler. Halılarımı uzun zamandır Fark halı yıkama ya yikatiyorum ve çok memnunum. Geldiğinde mis gibi kokuyor ve tertemiz oluyor. Ayrıca teslimat çok hızlı.
They are attentive and meticulous in their work. I have been washing my carpets for a long time and I am very satisfied. When it comes, it smells delicious and becomes very clean. Also the delivery is very fast.
G
Gülşah Turgut on Google

Uzun zamandır halılarımızı Fark Halı Yıkamaya veriyoruz o kadar memnunuz ki son derece hijyen ve mis gibi kokusuyla geliyor ilginize ve güler yüzünüze bu kadar güzel ve temiz çalışmanıza hayranız. Teşekkürler Fark Halı Yıkama..
We have been giving our carpets to Fark Halı Wash for a long time and we are so pleased that you come with extremely hygienic and fragrant scent, we admire your interest and your smiling face that you work so beautifully and cleanly. Thanks Fark Carpet Cleaning ..
M
Mikail Maydan on Google

Halılarımı verdim ve 2-3 gün gibi kısa sürede ve tam bana söylendiği saatlerde teslim aldım.Güleryüzlü duruşları ve dürüstlükleriyle Denizlide 1 numara,dilediğiniz zaman halınızın yıkama videosunu whatsap üzerinden gönderiyorlar.
I gave my carpets and received them in a short time like 2-3 days and at exactly the times they were told to me. They are number 1 in Denizli with their friendly stance and honesty, they send the washing video of your carpet via whatsap whenever you want.
Y
Yadigar Cengiz on Google

Yaklaşık 4 yıldan beri fark halı ile çalışıyorum evde küçük çocuğum olduğu için 3 ayda bir halılarımı yıkatıyorum çok memnunum hızlı teslimat yapıyorlar fiyat konusunda da hiç sıkıntı yaşamadım işlerinde çok başarılı herkese tavsiye ederim ??
I have been working with the difference carpet for about 4 years, because I have a small child at home, I have my carpets washed every 3 months, I am very pleased, they make fast delivery and I have never had any problems with the price.
N
Nurgül Şenkaya on Google

Halılarımı verdim ve gerçekten çok memnun kaldım 3 gün gibi kısa bi sürede halılarımı teslim aldım. Tertemiz ve mis gibi kokması beni çok mutlu etti. Ayrıca güler yüzlü ekibiyle memnuniyetim daha da arttı. Bundan sonra ki adresim FARK HALI YIKAMA olacak güven içinde halılarımı yıkayacağım. Teşekkür ederim fark hali yıkama ???
I gave my carpets and I was really satisfied. I received my carpets in as little as 3 days. Its clean and fragrant smell made me very happy. In addition, my satisfaction with the smiling team has increased even more. From now on, my address will be FARK CARPET WASHING and I will wash my carpets in safety. Thank you difference state washing ???

Write some of your reviews for the company Fark Halı Yıkama

Your reviews will be very helpful to other customers in finding and evaluating information

Rating *
Your review *

(Minimum 30 characters)

Your name *