Dmax Oto Yıkama Lastik Değişimi & Detaylı Temizlik Araç Kaplama - Sarnıç AVM/Çayyolu

4.5/5 based on 8 reviews

Contact Dmax Oto Yıkama Lastik Değişimi & Detaylı Temizlik Araç Kaplama

Address :

Ahmet Taner Kışlalı Mah. 2900. sok. no:7, Sarnıç AVM/Çayyolu, 06810 Çankaya/Ankara, Turkey

Phone : 📞 +99
Postal code : 06810
Website : http://www.foliotech.net/
Categories :
City : Çankaya/Ankara

Ahmet Taner Kışlalı Mah. 2900. sok. no:7, Sarnıç AVM/Çayyolu, 06810 Çankaya/Ankara, Turkey
K
Köksal Budak on Google

Cayyolundaki en düzgün yıkayan yer diyebilirim personel çok ilgili fiyatlar uygun
I can say that it is the best place in Cayyolu that washes properly, the staff is very interested, the prices are affordable
Ş
Şevket Ak on Google

İşlerini kesinlikle layıkı ile yapıyorlar,sabah aracımı götürdüm detaylı iç temizlik için,randevulu müşterileri olduğu için ve gereken özeni gösteremeyeceklerini düşündükleri için sonrasına randevu verdiler,bu işe duyulan saygıdır tebrik ediyorum,ayrıca yapılan işten çok memnun kaldım ,aracım gayet titiz şekilde temizlendi ve teslim edildi.
They definitely do their job properly, I took my car in the morning for detailed interior cleaning, because they have customers with an appointment and they think they can't take the necessary care, they made an appointment for the next day, I congratulate the respect for this work, I am also very satisfied with the work done, my vehicle was cleaned very meticulously and delivered. .
M
Ms Cll on Google

İşlerini titizlikle yapıyorlar. Ben deburadaki yorumlara güvenip tercih etmiştim memnun kaldım. Ücretlendirme çok iyi uygun personel güleryüzlü. aracıma detaylı temizlik yapıldı temiz ve zamanında teslim edildi. Teşekkür ederim.
They do their work meticulously. I trusted the comments on here and preferred it, and I was satisfied. Pricing is very good, the staff is friendly. Detailed cleaning was done to my vehicle, it was delivered clean and on time. Thank you.
K
Kadir Doğanlar on Google

Çayyolunun en iyi oto yıkamacılarından biri işlerini hakkıyla yapıyorlar ellerine sağlık
One of the best car washes in Çayyolu, they do their job well, well done
C
Can özcan on Google

Araba kirli diye çift yıkama ücreti isteyen asla gidilmemesi gereken bir işletme.
It is a business that should never be visited, which asks for a double washing fee just because the car is dirty.
M
Mert Ali ANDIRIN on Google

Bugün koltuk yıkama hizmetinden faydalandık. İlk kez gittiğimiz DMax’ta bütün kirleri çıkarttılar. İşçilikleri harika. Fiyat piyasaya göre uygun.
We took advantage of the seat washing service today. They removed all the dirt in DMax, where we went for the first time. Their workmanship is great. The price is affordable compared to the market.
Ş
Şükrü Coşkun on Google

10 Nisan 2022'de 15:15'de arayıp yoğun olup olmadığını sorduğumda yoğun olmadığını söyledi. En geç 16:00'ya kadar geleceğimi söyleyip telefonu kapattım. 20 dakika sonra gittiğimde sırada arabalar olduğunu akşama kadar yetişmeyeceğini söyleyerek yıkama yapmadı. En az 10 km. yol yaptım ve arayıp geleceğimi söylememe rağmen bu tutum bir esnafa yakışmamıştır. Arabamı temiz tutmama rağmen bazen aracın az kirli olduğu zamanlarda da yıkamak istemeyen bir esnaf. Defatan zaman zaman uyarmama rağmen adam olamadılar esnaf asla olamazlar. Kesinlikle tavsiye etmiyorum. Uzak durun.
f
fuat güngör on Google

Bayaaa iii

Write some of your reviews for the company Dmax Oto Yıkama Lastik Değişimi & Detaylı Temizlik Araç Kaplama

Your reviews will be very helpful to other customers in finding and evaluating information

Rating *
Your review *

(Minimum 30 characters)

Your name *