BKM Mobilya

5/5 based on 8 reviews

Contact BKM Mobilya

Address :

4132. Sk. No:3, 41650 Gölcük/Kocaeli, Turkey

Phone : 📞 +978
Website : https://bkmmobilya.business.site/
Opening hours :
Monday 8AM–9PM
Tuesday 8AM–9PM
Wednesday 8AM–9PM
Thursday 8AM–9PM
Friday 8AM–9PM
Saturday 8AM–9PM
Sunday Closed
Categories :
City : Gölcük/Kocaeli

4132. Sk. No:3, 41650 Gölcük/Kocaeli, Turkey
y
yaşar kul on Google

Teşekkürler BKM mobilya. Yaptırdığım dolaplardan çok memnun kaldım ilgi alakasına teslimatta sorun yaşamadık Tavsiye ederim. Tekrar tesekkür ederim
Thank you BKM furniture. I was very pleased with the cabinets I had made, we had no problems with the delivery, I recommend it. Thank you again
P
Pınar Temel on Google

Evimdeki bütün dolaplarımı BKM mobilya yaptı tek kelimeyle muhteşem Güler yüzlü deneyimli işini iyi yapan BKM mobilya herşey için teşekkürler
BKM furniture made all my cabinets in my house, in a word, amazing, friendly, experienced, good job, thank you for everything.
T
Talha hamzaoğlu on Google

İşini hakkıyla yapan, müşterilerini her daim memnun eden, girdiği her eve bir renk katan Bünyamin abimin Allah yolunu açık etsin hayırlı işleri olsun.
May Allah clear the way for my brother Bünyamin, who does his job properly, always pleases his customers, and adds color to every house he enters.
E
Engin BAYİ on Google

Bünyamin usta elinize sağlık güzel iş çıkardınız. İşçilik ve malzeme kalitesi süper.
You have done a good job, Master Bünyamin. The workmanship and material quality is superb.
o
ottoman hakkani on Google

Eryapı olarak çözüm ortağımız bkm mobilyayı seçmekle en iyi tercihimizi yaptık. Profesyonel ekibiyle zamanında ve temiz bir işçilik yapıldı.
As Eryapı, we made our best choice by choosing our solution partner, bkm furniture. Timely and clean workmanship was done with its professional team.
F
Fatih Oztekin on Google

Çamaşır makinesinin olduğu yere gömme dolap ve balkona ise hobi çalışmalarım için dolap yaptırdım. Bkm mobilyaya ilk defa dolap yaptırdım ve çok memnun kaldım. Evime çok şey yaptırdım ama ilk defa dolaplar içime sindi. Gerçekten işini bilen ve profesyonel bir ekip. İşlerini severek ve özenle yapıyorlar. İnsanlara olan yaklaşımları ve iletişimleri çok güzel. Dolaplar için eşim ve ben çok mutlu olduk. Bünyamin bey ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Allah işinizi, gücünüzü, bereketinizi hayırlı etsin. Hayırlı ve bol kazançlar diliyorum.
I had a built-in closet for the washing machine and a wardrobe for my hobby work on the balcony. I made a cabinet for Bkm furniture for the first time and I was very satisfied. I've done a lot of things to my house, but for the first time, the cabinets got inside me. A truly professional and knowledgeable team. They do their work with passion and care. Their approach and communication with people is very nice. My wife and I were very happy with the cabinets. Thank you very much to Bünyamin and his team. May God bless your work, strength and abundance. I wish you good luck and lots of success.
H
Hakan Tutoğlu on Google

Gerçekten işini çok iyi ve çok temiz yapan bir firma. Bünyamin Bey sözünde duran ve dürüst birisi.Eski dolabımıza kapak yaptı ve gerçekten çok iyi iş çıkardı. Kendisine teşekkür ediyorum.Mobilya işiniz varsa Bkm mobilyayı sonuna kadar tavsiye ederim. İnşallah yakın zamanda tekrar görüşeceğiz.
It is a company that does its job very well and very cleanly. Bünyamin Bey is a man who keeps his word and is honest. He made a cover for our old closet and he did a really good job. I would like to thank him. If you have a furniture business, I would recommend Bkm furniture to the end. Hopefully we'll see you again soon.
A
Adem Ay on Google

Çok uzun zamandır evimize yaptırmak istediğimiz mobilya için BKM Mobilya ile tanıştık. Tek kelime ile işlerinde mükemmel aynı zamanda kusursuz olduklarına şahit olduk.Emekleri için ayrıca teşekkür ederim.
We met with BKM Furniture for the furniture we wanted to have in our house for a long time. In a word, we witnessed that they are perfect and at the same time flawless in their work. I would also like to thank them for their efforts.

Write some of your reviews for the company BKM Mobilya

Your reviews will be very helpful to other customers in finding and evaluating information

Rating *
Your review *

(Minimum 30 characters)

Your name *