Bizim Apartman ve Site Yönetimi temizlik Hizmetleri

5/5 based on 8 reviews

Contact Bizim Apartman ve Site Yönetimi temizlik Hizmetleri

Address :

Yazar İlhami Sosyal Sk. No:9/b, 67300 Ereğli/Zonguldak, Turkey

Phone : 📞 +977
Website : http://www.apartmanvesiteyonetim.com/
Categories :
City : Ereğli/Zonguldak

Yazar İlhami Sosyal Sk. No:9/b, 67300 Ereğli/Zonguldak, Turkey
M
Meryem Tolay on Google

Site yönetimi işinde sunmuş olduğunuz kaliteli şeffaf ve dürüst hizmetten ötürü size teşekkür ederiz Mustafa Bey
Thank you Mustafa Bey for the quality, transparent and honest service you have provided in the site management business.
E
ERCAN ERTÜRK on Google

Güvenilir, kaliteli, işini layıkıyla yapan, ilgili ve hak hukuk gözeten bir firma. Herkese tavsiye ederim....
It is a reliable, high-quality company that does its job properly, respects the relevant and legal rights. I would recommend it to everyone....
b
burak kalafat on Google

Güler yüzlü profesyonel bir ekip yaptıkları işte gayet başarılar bir çok alanda anlaşmalarıyla bana kolaylık sağlamaları beni çok memnun etti.teşekkürler Mustafa bey
I am very pleased that a friendly professional team has achieved great success in their work and they have provided me convenience with their agreements in many areas.
Ü
Ümran Uslucuk on Google

Tüm soru ve sorunlarıma sadece bir telefonla cevap alabildiğim , Bizim site Yönetimi firmasına güler yüzlü ,ilgili ve çözüm odaklı yaklaşımlarından dolayı teşekkür ederim . Apartman veya site yönetiminizi güvenle Bizim site yönetimine bırakabilirsiniz .
I would like to thank Bizim Site Management company for their friendly, relevant and solution-oriented approach, where I could receive answers to all my questions and problems with just one phone call. You can safely leave your apartment or site management to Bizim site management.
T
Tolga Yılmaz on Google

Arkadaşlar gerçekten çok ilgili ve alakalı işlerini düzgün şekilde yapıyorlar ben ev kiralarken çok yardımcı oldular fiyatta ve evin eksiklerini ev sahibiyle konuşarak hallettiler sagolsunlar ekibinde çok dürüst saygililar müşterilere karşı teşekkür ederim bizim emlak çalışanlarına ....
The friends are really doing their very relevant and relevant job properly. They helped a lot while renting a house. They took care of the price and the shortcomings of the house by talking to the landlord. Thank you very honest dear customers in the team. Thank you to our real estate employees.
G
Gözde Aktağ on Google

Rahatlıkla her detayı konuşabildiğiniz oldukça özverili,güvenilir bir firma. Hızlı bir şekilde bütün ihtiyaçlarımız giderildi. Herşey için çok teşekkür ederiz Mustafa BEY.
It is a very self-sacrificing, reliable company where you can easily talk about every detail. All our needs were met quickly. Thank you very much for everything Mustafa BEY.
A
Atakan Koyun on Google

Çözüm ve hizmet konusunda çok güzel ve başırılı bir firma olmuş. Mustafa beyin emlak konusundaki profesyonelliği burada da aynı şekilde devam ediyor. İnşAllah başarılarınızın devamını dileriz.
It has become a very good and successful company in terms of solutions and services. Mustafa Bey's professionalism in real estate continues in the same way here. God willing, we wish you continued success.
U
Uğur Akbulut on Google

Çok kaliteli, yüreği temiz insanların bulunduğu tam bir aile firması.. Gönül rahatlığı ile iş yapabilir ve bundan keyifte alabilirsiniz. Site yönetiminin yanı sıra her türlü emlak hizmetlerinden de faydalanabilirsiniz. Allah izin verdiği müddetçe ben şahsım ve eşim ile beraberde Mustafa bey'in hem iş arkadaşı hem yol arkadaşı hem dostu olarak bu hizmette var olacağız. Rabbim muvaffak eylesin.
A complete family business with very high quality, clean hearts. You can do business with peace of mind and enjoy it. You can benefit from all kinds of real estate services as well as site management. As long as Allah permits, I am personally and together with my wife, we will be present in this service as Mustafa Bey's colleague, companion and friend. May my Lord succeed.

Write some of your reviews for the company Bizim Apartman ve Site Yönetimi temizlik Hizmetleri

Your reviews will be very helpful to other customers in finding and evaluating information

Rating *
Your review *

(Minimum 30 characters)

Your name *