Birlik mahallesi OSKAR Erkek kuaförü - 448. Cd. No:69 D:14

5/5 based on 8 reviews

Contact Birlik mahallesi OSKAR Erkek kuaförü

Address :

448. Cd. No:69 D:14, 06610 Çankaya/Ankara, Turkey

Phone : 📞 +99787
Postal code : 06610
Categories :
City : Çankaya/Ankara

448. Cd. No:69 D:14, 06610 Çankaya/Ankara, Turkey
E
Efecan İz on Google

O
Oguz Koc on Google

A
Arda on Google

K
Kuş Adam Sanat on Google

OSKAR ERKEK BERBER KUAFÖRÜ Birlik Mahallesinde Podgoritsa Caddesini kesen Bankalar Caddesi üzerinde yer alıyor. Yılların Tecrübesi ile Saç kesimi yapan Osman Usta, Farklı Saç Modellerini her yaş gurubuna isteğine uygun olarak yapıyor. Ayrıca Stil danışmanı gibi sizin yüz ve kafa yapınıza uygun saç ve sakal model önerisi yapıyor. Mahalleyi de iyi tanıyan Osman Berbere Saçınızı ya da sakalınızı kestirirken, traşın nasıl bittiğini anlamazsınız. Düğün sezonu İçin damat traşı, okula giden çocuklarınız İçin saç traşı rahatlıkla yaptırabilirsiniz.
i
isa görgç on Google

Saç sakal
Hair and beard
K
Kazım COŞAR on Google

Hijyenik, güler yüzlü hizmet.
Hygienic, friendly service.
N
Nuh Görkem Çabuk on Google

Temiz, titiz ve kibar bir beyefendi. Tam bir semt berberi. Avm'ler yerine buraların tercih edilmesi bence daha makul ve mantıklı olan tercih olur.
He is a clean, meticulous and kind gentleman. He's a complete district barber. In my opinion, choosing these places instead of shopping malls would be a more reasonable and logical choice.
N
Nikita yamamato on Google

Berber samimi ve ilgili. Ortam temiz. Hijyene dikkat ediliyor. Pandemi önlemleri uygulanıyor. En önemlisi ise duygusal kısmı her yerden daha uygun fiyata tıraş oluyorsunuz. Saç, sakal, yıkama, ağda dahil en fazla 50 TL. En sonunda ise baş masajı yapıp bitiriyorlar. Çay kahve ikramı berberden. Ben memnunum, denemenizi tavsiye ederim.
The barber is friendly and caring. The environment is clean. Hygiene is taken care of. Pandemic measures are being implemented. Most importantly, you can shave the emotional part at a more affordable price than anywhere else. Maximum 50 TL including hair, beard, washing and waxing. Finally, they do a head massage and finish it. Tea and coffee from the barber. I am satisfied, I recommend you to try.

Write some of your reviews for the company Birlik mahallesi OSKAR Erkek kuaförü

Your reviews will be very helpful to other customers in finding and evaluating information

Rating *
Your review *

(Minimum 30 characters)

Your name *