Banu Kuaför - Asım Gündüz Cd. No:4

4.3/5 based on 8 reviews

Contact Banu Kuaför

Address :

Asım Gündüz Cd. No:4, 06620 Mamak/Ankara, Turkey

Postal code : 06620
Categories :
City : Mamak/Ankara

Asım Gündüz Cd. No:4, 06620 Mamak/Ankara, Turkey
e
efsa elmira on Google

İlgi gayet güzel.
Interest is fine.
Ö
Özlem GÜR ÇIKAR on Google

❤️
❤️
P
P N on Google

Telefon numarası ekler misiniz
Can you add a phone number
S
Sercan Arslan on Google

Temiz ve güler yüzlü personel
Clean and friendly staff
Y
Yeşim Karakaya on Google

İnanın semtte gidilecek en güzel yer. Boyaması ayrı kesimi ayrı güzel harikasınız ??
Believe it is the best place to go in the district. You are beautiful with different coloring and different cuts ??
k
kuzey inan on Google

KAŞLARIMIN ARASINA DOM DOM KURŞUNU DEĞDİ BU NE BİÇİM Bİ HİZMETTİR. GELMEYİN ANAM BACIM MÜMKÜNSE ÖNÜNDEN BİLE GEÇMEYİN. BANU GÜZELLİK SALONU MUDUR NEDİR AYRI YERLER BUNLAR ÜSLÜB ŞEKİLLERİ BERBAT BIRAKIN BOĞAZINIZDAN BİR DAMLA SU GEÇMESİNİ UTANMASA YAKAMDAN TUTUP MİĞDEMDEKİLERİ DE ALACAK BEN HAYATIMDA BÖYLE BİR ŞEY GÖRMEDİM REZALET. BİR ADAMI GEÇTİM KADIN KADINA BUNU YAPAR MI BE GÜZELLİK SALONUNDAKİ KADIN ÇOK KÖTÜ Bİ İNSANDIR KENDİSİYLE AHİRETTE GÖRÜŞECEZ.
DOM DOM LEAD WAS BETWEEN MY EYEBROWS, WHAT WAY OF SERVICE IS THAT. DO NOT COME MAJOR, IF POSSIBLE DO NOT EVEN GO IN FRONT. WHAT IS BANU BEAUTY SALON? I passed a man, would a woman do this to a woman? The woman in the beauty salon is a very bad man, she will see herself in the hereafter.
A
Aylin Yılmazer on Google

Böyle terbiyesizlik görmedim hayatımda! Beyefendiyi salı günü ağda salonunuz açık mı dedim bana dükkanlarımız kapalı dedi yani ağda salonunuzda mı kapalı dedim çünkü ayriyetten ağda dükkanları olduğundan sordum bana dedi ki dükkanlarımız dedim ya hanımefendi iki saattir dedi benim de tamam dememe karşılık ben 40 yaşında adamım bana pislik pislik konuşuyosun hayvan diye hakaretlerde bulundu ve bu sözler üstüne kapattım. Bu kadar terbiyesiz uslüpta (hele ki kadınlara) olan insanlara para vermem, çevremde kim varsa söyleyeceğim merak etmeyin! Umarım çoluğunuz çocuğunuzdan değil kendinizden bulursunuz, sizin gibilere esnaf demeye dilim varmıyo...Hatta gerekli merciilere şikayet etmesini de bilirim ama sizin gibi karakter yoksunları için bir adım dahi atamam.
I have never seen such rudeness in my life! I told the gentleman if your waxing saloon is open on Tuesday, he said to me if our shops are closed. found and hung up on these words. I will not give money to people with such impertinent manners (especially women), do not worry, I will tell whoever is around me! I hope you find your children not from your children but from yourself, I do not have the right to call people like you shopkeepers ... I even know how to complain to the necessary authorities, but I cannot even take a step for those who lack character like you.
A
Arzu Karademir on Google

Her zamanki gibi müthiş ve memnun ayrıldım . Teşekkürler Cem abi ve tüm çalışanlar
As always, I left great and satisfied. Thank you Cem and all the staff

Write some of your reviews for the company Banu Kuaför

Your reviews will be very helpful to other customers in finding and evaluating information

Rating *
Your review *

(Minimum 30 characters)

Your name *