1453 Osmanlı Aydın

4.5/5 based on 8 reviews

Contact 1453 Osmanlı Aydın

Address :

Ali İhsan Paşa Blv. No:22, 09100 Efeler/Aydın, Turkey

Phone : 📞 +998
Opening hours :
Monday 9AM–2AM
Tuesday 9AM–2AM
Wednesday 9AM–2AM
Thursday 9AM–2AM
Friday 9AM–2AM
Saturday 9AM–2AM
Sunday 9AM–2AM
Categories :
City : Efeler/Aydın

Ali İhsan Paşa Blv. No:22, 09100 Efeler/Aydın, Turkey
S
Selami Yazici on Google

Herşey 10 numara. Nargilelere de diyecek hiç bir şey yok. Fiyatlar çok uygun.
Everything is number 10. There is nothing to say about hookahs. Prices are very affordable.
ş
şafak turhan on Google

Severek geliyoruz samimi bir ortam çalışan arkadaşlar çok ilgililer umarım bu sinerji bozulmaz
We come with pleasure, a friendly atmosphere, the working friends are very interested, I hope this synergy will not be broken
N
Nazlı Akçadağ on Google

Aydın’da gittiğim en kaliteli mekan diyebilirim ? karşılamadan tutun ilgi alaka ve kesinlikle yemekler? her şey mükemmel? Ayrıca işletme müdürü İlhan beye ve tüm personele çok teşekkür ederiz her seferinde bizi çok güzel ağırlıyorlar?❤️ Samimi bir ortam olduğundan rahatça gidilip oturulacak bir mekan tavsiye ederim ???☺️
I can say it's the best place I've been to in Aydın ? from the welcome to the attention and definitely the food ? everything is perfect I do ???☺️
O
Osman Yasin Şahin on Google

Sağlıklı yaşam üzerine misafirlerimiz ile güzel bir toplantı yaptık. Caner ve İlhan beylere teşekkürler. Samimi güzel bir ortamda bu sunumu gerçekleştirdik.
We had a nice meeting with our guests on healthy life. Thanks to Mr. Caner and İlhan. We made this presentation in a friendly and beautiful environment.
K
Kubilay Yılmaz on Google

Herşeyi ile 5 yıldızı hakeden bir mekan. Çalışanların tamamı çok ilgili ve güler yüzlü. Özellikle ilhan beye ilgi ve alakaları için teşekkür ediyorum.
A place that deserves all 5 stars. All of the employees are very caring and smiling. I would especially like to thank Mr. İlhan for his interest and relevance.
K
Kerem ARI on Google

Gelip görmeden ön yargılarım vardı. Ancak gelince gördüm ki çok rahat ve güleryüzlü hizmetiyle 5 yıldızı hak ediyor. Özellikle İlhan beye de buradan ilgi ve alakası için teşekkür etmek istiyorum.
I had prejudices before I came and saw it. However, when I arrived, I saw that it deserves 5 stars with its very comfortable and friendly service. I would like to especially thank Mr. İlhan for his interest and relevance here.
s
serkan kaykal on Google

Aydın ilinde gittiğim en iyi mekanlardan birisidir. Nargile konusunda aradığınız tadı her daim aynı kalitede bulabilirsiniz, İşletme Müdürü İlhan Bey’in sıcak ve samimi karşılamasına diyecek bir söz bulunmamakta.
It is one of the best places I've been to in Aydın. You can always find the taste you are looking for in hookah with the same quality. There are no words to express the warm and sincere welcome of Mr. İlhan, the Operations Manager.
i
izzy Cengar on Google

New typical same standarts! Ordinary beverages n menus but expensive prices!

Write some of your reviews for the company 1453 Osmanlı Aydın

Your reviews will be very helpful to other customers in finding and evaluating information

Rating *
Your review *

(Minimum 30 characters)

Your name *