1111

4.1/5 based on 8 reviews

Contact 1111

Address :

08600 Hopa/Artvin, Turkey

Categories :
City : Hopa/Artvin

08600 Hopa/Artvin, Turkey
M
Muhammed Cevad Turan on Google

Yemekleri çeşitli fakat çok bir şey beklemeyin. Gariban Hopa'nın gidilebilecek nadir yerlerinden. Künefesin sakın denemeyin. Berbat. Çorbası güzel
The dishes are varied but don't expect much. Gariban is one of Hopa's rare places to go. Don't try it. Wretched. Soup beautiful
G
Gurme Gezgin on Google

Artvinden Rize ye geçerken Garden Kebapta yemek yedik.Ayranı çok güzeldi ama bir fırın sütlaç yedik tuzlu yağlı ve de kavrulmuş şehriyeli.yani bildiğiniz şehriyeli pilavdan yapılmış.şehriyeleri garsona gösterdik evet pilavdan yapıyoruz dedi.diğer garson kabul etmedi.her neyse SAYIN Garden kebap işletmecisi keşke iki kilo pirinci esirgemeseydiniz. marka olmak emek ve saygı ister.başarılar.
While we were passing from Artvine to Rize, we had a meal in Garden Kebab.It was very nice, but an oven was made of rice pudding, salted, oily and roasted noodles. if you didn't spare two kilos of rice. Being a brand requires effort and respect.
İ
İzzet Er on Google

Karadeniz e turla ankaradan geldik. İki tane tavuk şiş söylemiştik.inanın gerçekten mükemmeldi. olurda Artvin’e gelmek nasip olursa tekrar direkt buraya gelirim. ellerinize sağlık harikasınız
We came to the Black Sea tour from Ankara. We had two chicken skewers. I will come back directly to Artvin. you are a wonder of health in your hands
Ö
Ömer AKGÜN on Google

Hopa 'da kaldığım 5 gün içerisinde sadece mercimek çorbasının tadının güzelliği nedeniyle tercih ettiğim mekandır. Genel olarak personel ilgisi pek yeterli değil. Klima kapalı alanda verimsiz. Hopa'dan ayrıldığım gün gittiğimde çay servislerinin yapıldığı dışarı alana yemek siparişi verdim. Bana "buraya servis yapmıyoruz" şeklinde yanıt verdiler. Elimde birden fazla bavul olması nedeniyle yer değiştirmek istemediğim için böyle bir talepte bulunmuştum. Üstelik hopa da kaldığım sürede oraya zaman zaman yemek servisi yaptıklarına da şahit olmuştum. Nitekim o sıcak havada hareket edebileceğim yakında bir alan olmaması ve yanımda çocuğumla birlikte gidebileceğim bir yer olmadığından içeriye kadar tüm bavulları tek tek taşımak zorunda kaldım. Çorbamı içtim ve ayrıldım. Kısadan hisse eğer para kazandırıyorsanız hizmet alabilirsiniz, ama sizden faydalanamayacaklarını anladıklarında muamele sıfıra inebiliyor. Çorbası dışında yemekleri eh işte... Fiyatlar pahalı değil ama ucuz olduğunu söylenemez.
Hope 'because of the beauty of the lentil soup tasted of just 5 days of my stay in my preferred venue. Staff attention in general is not enough. Air conditioning in the indoor area unproductive. When I went the day I left the tea Hopa, where I gave the service to order lunch out in the field. Me "we do not serve here as" they answered. I made such a request to place my hand I do not want to change because of multiple suitcases. Moreover, the duration of my stay, I hope also witnessed the deeds of the food served there from time to time. Indeed, it had to be an area of ​​hot air soon and I'll be able to move with me so I can go with my child have to be somewhere inside that suitcase to carry all one by one. I drank my soup and I left. Short saves you money if you can get services from the stock, but the treatment they realize you can not benefit from zero. eh ... work apart from the soup dishes Price said it was expensive but not cheap.
M
Merve Akduman on Google

Herşey çok güzeldi biz arkadaşımla ortaya bir karışık ızgara aldık 40 TL idi iki kişi bitiremedik bile 3 kişi rahatlıkla doyar hem çoğunun da tadına bakmış olduk. Çok aç değilseniz 4 kişi için de yeterli olur bence. Mekan olarak da gayet ferah ve temizdi.
Everything was very nice we got a mixed grill with my friend was 40 TL two people could not finish even 3 people could have easily sat satti both have tasted. I think it's enough for 4 people if you're not very hungry. The place was also very spacious and clean.
Я
Яна Кот on Google

Накормили очень вкусно. Блюда, подача, все хорошо. Мяско отличное. На 4 человек вышло не очень дорого.
Fed very tasty. Dishes, serving, all is well. The meat is excellent. For 4 people it turned out not very expensive.
M
Murat Küçüktaş on Google

Number 1 ??
A
Arslan Meredow on Google

Good service

Write some of your reviews for the company 1111

Your reviews will be very helpful to other customers in finding and evaluating information

Rating *
Your review *

(Minimum 30 characters)

Your name *