Exper kuaför - Aşağı Dikmen Turan Güneş Bulvarı Kayunlu Sitesi D:A3/B

4/5 based on 8 reviews

Contact Exper kuaför

Address :

Aşağı Dikmen Turan Güneş Bulvarı Kayunlu Sitesi D:A3/B, 06530 Çankaya/Ankara, Turkey

Phone : 📞 +99
Postal code : 06530
Categories :
City : Çankaya/Ankara

Aşağı Dikmen Turan Güneş Bulvarı Kayunlu Sitesi D:A3/B, 06530 Çankaya/Ankara, Turkey
B
Başak Altınbaş on Google

Eline makas alan malesef kuaför olmuş. Murat bey saçımı kesti, ne kesimi, ne boyaması... Evde herhangi biri yapsa çok daha güzel olur. Kalitesiz malzeme kullanıyorlar ve uslüp ve yaklaşımları lakayıt. Asla tavsiye etmiyorum.
Unfortunately, it was a hairdresser who took scissors. Murat Bey cut my hair, neither cut, nor dye ... It would be much more beautiful if anyone did it at home. They use poor quality materials and their style and approach are laconic. I never recommend it.
A
Aylin Ibis on Google

Kıvırcık saça düz saçmış gibi davrandıkları için teşekkür ediyorum sayelerinde saçım berbat oldu
Thank you for treating curly hair as straight hair, thanks to them my hair is messed up
F
Fatoş ALTINOK on Google

Yıllardır giderim çok memnunum özelikle mevlüt bey işinin erbabı dır çok profesyonel çalışır kalite arayanları gideceği yer
I've been going for years, I'm very satisfied, especially Mevlüt is a connoisseur of his job, he works very professionally, quality seekers are the place to go
Y
Yelda Sevim on Google

Sadece 1 yıldır gidiyorum, çok kalabalık kadrosuyla güler yüzle karşılaşırsınız.Ömer beyin ve Mevlüt beyin saç kesimini çok beğeniyorum. Bayan arkadaşlar da kaş manikür ve diğer konularda iyiler.Randevusuz gittiğimde de hiç bekletmeden alıyorlar en güzel yanı da bu.Ellerine sağlık.
I've been going for only 1 year, you will meet with a very crowded staff and a smiling face. I like the haircut of Mr. Ömer and Mevlüt. Female friends are also good at eyebrow manicure and other subjects. When I go without an appointment, they get it without waiting, which is the best part. Good luck to them.
a
ayşe solmaz on Google

Tam bir hayal kırıklığı. Örnek fotoğraf gösterdim facelight yapılması için çok kolay hallederiz denildi. İşlem bittiğinde facelighttan anladıklarının basit bir balyaj olduğunu gördüm. Geçiş falan yok dümdüz boya sürülüp bırakılmış gibi oldu. Bu işlemi evde kendimde yapabilirdim. Bunun için 400TL para alındı. Kesimde tam bir hayal kırıklığıydı. Eve geldim eşim bile saçımın sağıyla solu arasında 2 parmak fark olduğunu gösterdi. Kimseye tavsiye etmiyorum.
A complete disappointment. I showed an example photo and it was said that we can do it very easily to make a facelight. When the process was over, I saw that what they understood from facelight was a simple balayage. There is no transition, it was like a flat paint was applied and left. I could do this myself at home. 400 TL was paid for this. It was a complete disappointment in the cut. I came home and even my wife showed that there is a difference of 2 fingers between the right and left of my hair. I don't recommend it to anyone.
N
Nuray Saygınar on Google

Saç kesimi,boya işlemleri yapıldı.Bütün hizmetlerden çok memnunuz.Ailece Exper kuaför'ü tercih ediyoruz.Teşekkürler.
Haircut, dyeing processes were done. We are very satisfied with all the services. We prefer Exper Hairdresser as a family. Thank you.
z
zeynep sidal evinç on Google

MUTLAKA OKUYUN! Güya ombre yapılacaktı o kadar kötü hale getirdiler ki başka kuaföre gidip yeniden boyatmak zorunda kaldım. İşlem uygulanırken saçıma çok zarar verdiler, saçım çok yıprandı. Asla ve asla burda saç boyama işlemi yapmayın kendinize biraz değer veriyorsanız. O kadar pişmanım ki. İlk yapıldığında farkedemedim. Zaten uzun bi süre saçlarım at kılı gibi sert gezmek zorunda kaldım. İşlem çok uzun sürdü bu kötü saç için bile 5 saat uğraşıldı. Yazık hem vakit hem para kaybı!
MUST BE READ! It was supposed to be an ombre, they made it so bad that I had to go to another hairdresser and have it repainted. During the process, they damaged my hair a lot, my hair was very worn. Never, ever do hair coloring here if you value yourself a little. I am so sorry. I didn't notice it when it was first made. For a long time, I had to walk my hair as hard as horse hair. The process took so long, even for this bad hair, it took 5 hours. What a waste of time and money!
E
Esin KALAY on Google

Yıllardır gittiğim kuafördür kendileri. Bakırlıktan uzak griye çalan güzel sarışınlardan olmak istiyorsanız Exper'e gitmeli ve Mevlüt'le tanışmalısınız ;)
They are the hairdresser I have been going to for years. If you want to be one of the beautiful blondes that turn gray away from copper, you should go to Exper and meet Mevlüt ;)

Write some of your reviews for the company Exper kuaför

Your reviews will be very helpful to other customers in finding and evaluating information

Rating *
Your review *

(Minimum 30 characters)

Your name *